fbpx

Maja Šuput: Atraktivan nastup, seksi fotke i dobro društvo

Oduševila obožavatelje…

Maja Šuput sinoć je imala koncert na otoku Ugljanu

Maja Šuput– Super mi je ovdje, uživam i važno je da se svi dobro zabavljamo. Samo ću napomenuti kako su dečki puno glasniji od cura i svaka im čast – kazala je dobro raspoložena pjevačica. Maja Šuput sinoć je imala koncert u Sutomiščici na otoku Ugljanu. Nasmijana pjevačica je strpljivo Maja Šuputpozirala obožavateljima koji su jedva čekali da se pojavi i počne pjevati. Osim što  je raspjevala svoje obožavatelje, Maja ih je iznova ostavila bez daha svojom besprijekornom linijom i atraktivnom odjevnom kombinacijom.

Pjevačica je razveselila svoje obožavatelje i na društvenoj mreži atraktivnim fotografijama iz Grčke, gdje je ljetovala u društvu prijatelja Marka Grubnića.
– U Grčkoj je bilo odlično. Marko i ja uživali smo u svakom trenutku provedenom ondje. Sada ću raditi neko vrijeme, a onda na Hvar. Idemo trenutno  u Tribunj i Tomislavgrad, gdje ću pjevati, a 5. kolovoza ću nastupati u Zadru s mjuziklom ‘Footloose’ – rekla je lijepa pjevačica za portal Scena.hr. Pjevačica poznata po dobrim feštama krenula je na mini turneju po Jadranu. Iako je započela s nastupima, pjevačica će pronaći nekoliko slobodnih dana i s dobrim društvom tulumariti na Hvaru.
– Ja  sam uvijek u dobrom društvu, pa će tako biti i na Hvaru – kroz smijeh je zaključila pjevačica.

Piše: Maja Brkljač
Foto: Andrea Plemenčić, privatni album
Fotogalerija: [nggallery id=444]