fbpx

Ines Španja: Ljeto provodim u potrazi za ozbiljnom vezom!

Želi biti majka…

U društvu djece bude mi se majčinski osjećaji, otkrila je lijepa manekenka

Ines ŠpanjaManekenka i bivša Kraljica Dalmacije, a danas diplomirana ekonomistica Ines Španja ljeto provodi s prijateljicom i njezinim sinom. Ines kaže kako je u potrazi za ozbiljnom vezom.
– Ljeto provodim s prijateljicom, a u potrazi sam za ozbiljnom vezom jer mi se u društvu djece bude majčinski osjećaji – ističe Ines za portal Scena.hr. No nije samo Šibenik njezina destinacija ove godine.
– Ljetujem kod svojih roditelja u društvu najbolje prijateljice Lane Jozić. Bile smo u Makarskoj sedam dana gdje smo napravile turu po Imotskom, Modrom i Crvenom jezeru, Baškoj Vodi i Brelima – opisuje manekenka te dodaje kako su se sjajno provele, a posebno na Severininom koncertu.
– Najbolje sam se ovo ljeto provela na Severininom koncertu. Bila je fantastična atmosfera, kakvu samo ona zna napraviti – kaže Ines koju uskoro očekuje modna revija u Vodicama. Ipak, Ines nije zadovoljna  situacijom u manekenstvu.
– Titula Kraljice Dalmacije i manekenstvo su mi donijeli više negativne, nego pozitivne popularnosti jer ljudi na račun ponekih nespretnih članaka zaključuju kako samo znam hodati pistom. Nadam se danas svojom diplomom  Ekonomskog fakulteta dokazala suprotno te se uskoro nadam poslu u struci – priča Španja te za kraj dodaje kako bi sigurno bolje zarađivala od manekenstva da živi u inozemstvu.

Piše: Maja Brkljač
Foto: Privatni album
Fotogalerija: [nggallery id=443]