fbpx

Ivana Marić zablistala u kratkoj crvenoj haljini!

Seksi…

Glazbenica se šali kako je postala stručnjak za organizaciju vjenčanja, a za portal Scena.hr je otkrila i skriveni talent

Ivana MarićIvana Marić jučer je dobila puno komplimenata za sjajan i seksi izgled. Pjevačica je na modnoj pisti zablistala u kratkoj crvenoj haljini Krie Design. Lijepa glazbenica je sudjelovala na humanitarnoj reviji u sklopu Wedding Weekenda, sajma vjenčanja u Garden Mallu. Ivana često pjeva na vjenčanjima, pa se našalila kako je zbog toga postala pravi stručnjak za organizaciju vjenčanja.
– Toliko puno pjevam na vjenčanjima da se već razumijem u fotografiju, u cvijeće, restorane, glazbu… – kroz smijeh je rekla pjevačica. Neki mladenci, kaže Ivana, jako se potrude oko organizacije vjenčanja.
– A neki to odrade samo da mama i tata budu sretni kao i šira i dalja rodbina. Vidjela sam mladenke u prevelikim haljinama, pa u njima ne mogu plesati. A najljepše su mi one mladenke koje su u jednostavnim vjenčanicama – naglasila je pjevačica. Ivana se nada da će za jednu godišnjicu braka napraviti raskošnu ceremoniju.
– Ja nisam imala klasičnu svadbu. Ipak maštam da ću za neku godišnjicu imati veliki tulum – istaknula je Ivana. Glazbenica je za portal Scena.hr otkrila i svoj talent za dizajniranje odjeće.
– U novoj pjesmi ‘Zašto to toliko traje’ poziram u bijeloj haljini koju sam ja dizajnirala, a prijateljica ju je sašila. Volim modu i dizajn, samo što za to nemam vremena – objasnila je Ivana.

Foto: Scena.hr