fbpx

Tvoje lice zvuči poznato – druga sezona počinje!

Show..

Tvoje lice zvuči poznatoDruga sezona popularnog showa Nove TV  ‘Tvoje lice zvuči poznato’ započinje ove nedjelje u 20 sati, a osim natjecatelja uzbuđeni su i članovi žirija Tomo in der Mühlen i Sandra Bagarić kojima se ove godine u ocjenjivanju natjecatelja popularnog showa čiju je prvu sezonu u prosjeku pratilo više od milijun gledatelja pridružuje  se vrhunski glumac, komičar, redatelj i dramski pisac Branko Đurić Đuro.
Branko trenutno sa svojim autorskim hitom – predstavom ‘Đurologija’ Branko puni dvorane širom svijeta i regije, do sada ju je vidjelo preko 50.000 ljudi. O tome što će mu biti najvažnije u ocjenjivanju natjecatelja showa Tvoje lice zvuči poznato, kaže:
Tvoje lice zvuči poznato“Kao glumac, gledat ću tko će se nabolje glumački  približiti nekoj osobi koju emitira i tko će napravi najveći show.”
Nove transformacije s nestrpljenjem očekuje i Tomo in der Muhlen.
– Moram priznati da se jako veselim sljedećoj sezoni TLZP. Kandidati ove godine su odlični, kao izvođači, ali i kao ljudi te me veseli vrijeme provedeno s njima u vrlo intenzivnom radu i druženju. Također smo pojačali i naš glazbeno produkcijski tim da maksimalno pomognemo kandidatima kao i finalnoj produkciji showa. Svi jedva čekamo da zabavimo našu vjernu publiku koja nas je tako dobro podržala prošle sezone.”
I ove godine osim glavne postave žirija bit će i gostujući članovi žirija, ali i još poneko iznenađenje koje će dodatno zapapriti samo natjecanje. Sandra, Tomo i Đuro će od ove Tvoje lice zvuči poznatojeseni u novim nastavcima showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ ocjenjivati i komentirati transformacije natjecatelja. Luka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Ivana Marić, Maja Šuput, Renata Sabljak, Dušan Bućan i Ivan Šarić su natjecatelji druge sezone popularnog TV showa – Tvoje lice zvuči poznato. Tko će iz ovogodišnje jake postave natjecatelja TLZP-a u drugoj sezoni najbolje utjeloviti glazbene legende, najvjerodostojnije skinuti sve njihove pokrete i izraze lica, tko će se najviše vokalno približiti originalu ili  biti možda i bolji od njega samog, tek ćemo vidjeti u novoj sezoni urnebesno zabavnog i hit showa Nove TV čiju prvu epizodu imamo priliku pogledati već ove nedjelje.

Foto: Press