Saša Lozar kao Maja Blagdan najbolji u prvoj epizodi TLZP!
Piše: redakcija On 14 ruj., 2015 At 12:10 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Show…

Saša LozarNajiščekivaniji show godine vratio se na male ekrane i to u svom punom sjaju, a prva epizoda druge sezone potvrdila je da će ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ nesumnjivo i ove godine biti najbolja zabava ispred malih ekrana.
Najbolji u prvoj epizodi bio je Saša Lozar koji je naklonost publike i žirija odnio transformirajući se u Maju Blagdan otpjevavši pjesmu ‘Sveta ljubav’. Sandra Bagarić je zaključila kako je Sašin nastup bio ‘najumjetničkiji’ te dodala:
– Ta kontrola glasa, kontrola emocija i kontrola interpretacije.. stvarno vau!“, a njezin kolega iz žirija, Branko Đurić Đuro je poručio. “Bilo je jako emotivno i na kraju ekspresivno, pogotovo ovi vriskovi.“
Prema Sašinom izboru, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi ‘Jak kao Jakov’.
Saša LozarSljedeća epizoda donosi nam nove zanimljive transformacije pa ćemo tako pobjednik u prvoj epizodi Saša Lozar biti legendarni Elton John, Dušan Bućan bit će Milo Hrnić, a  Maja Šuput Katy Perry. Na fotoruletu Maju Posavec dopala je grupa Jackson 5, Ivanu Marić Justin Timberlake, a Renatu Sabljak George Michael. Svom odabiru se posebno obradovao Luka Bulić koji će u sljedećoj epizodi utjeloviti domaću zvijezdu Massima, a Ivan Šarić transformirat će se u Antonia Banderasa.

Foto: Press

comment closed