fbpx

2Cellos objavili album Dedicated i spot Sweet Child O’ Mine

2Cellos

I nakon bogate desetogodišnje karijere, milijarde streamova, mnogobrojnih rasprodanih koncerata i milijuna obožavatelja diljem svijeta, 2CELLOS i dalje oduševljavaju publiku starim i novim izvedbama. Danas su objavili dugoiščekivani, šesti studijski album “Dedicated” (Sony Masterworks/Menart) i objavili novi spot „Sweet Child O’ Mine”.

2Cellos

O hitu Sweet Child O’ Mine 2Cellos kažu:

2Cellos

– To je jedan od legendarnih klasika, koji smo morali obraditi! Razmišljali smo o snimanju pjesme dugo vremena. Ovo je naš tipični 2CELLOS stil — rock ‘n’ roll na violončelu! To je ono kako smo počeli i čemu smo se sada vratili. Ne znamo zašto nam je toliko trebalo, ali smo sretni što smo to napokon napravili!

Nakon što su si uzeli vremena za svoje uspješne solo projekte, vrijeme u pandemiji iskoristili su za to da se ponovno povežu, uđu u studio i snime pop himne i bezvremenske rok pjesme. Proces aranžiranja se temelji na kombinaciji instinkta, proučavanja, vježbe…2CELLOS su istražili raznoliki katalog i odabranim pjesmama dali svoj prepoznatljivi pečat, način sviranja koji ruši sve granice.

Među pjesama koje su 2Cellos obradili su: “bad guy” Billie Eilish, “Shallow” Lady Gaga, “Halo” Beyonce, “Livin’ on a Prayer,” Bon Jovi, “Cryin'” Aerosmith, “Demons” Imagine Dragons, “Sweet Child O’ Mine” Guns N’ Roses, “Wherever I Go” OneRepublic, “Sound of Silence” Simon and Garfunkel.

– Dok nas slušate, nadamo se da ćete shvatiti koliko je violončelo svestrano, da je na njemu moguće odsvirati najžešći rock, najnježniju baladu i suvremenu glazbu. Pokreće vas na moćan način. Ima cijelu paletu emocija, uspona i padova. Želimo vam priuštiti iskustvo koje ne možete dobiti nigdje drugdje.

Albumom “Dedicated” dvojac slavi desetu obljetnicu karijere, a naziv albuma je prikladan i zbog njihove kontinuirane posvećenosti, posvećenosti obožavateljima, violončelu baš kao i njihovom prepoznatljivom stilu sviranja. Album će promovirati i na dugoiščekivanoj zajedničkoj Dedicated turneji koja počinje 2022. u SAD, 26. ožujka 2022., u Rosemont’s Allstate Arena.

http://www.2cellos.com/tour/

Popis pjesama „Dedicated”

1.Wherever I Go (OneRepublic)
2.bad guy (Billie Eilish)
3.Sweet Child O’ Mine (Guns N’ Roses)
4.Halo (Beyoncé)
5.Shallow (Lady Gaga)
6.Demons (Imagine Dragons)
7.I Don’t Care (Ed Sheeran/Justin Bieber)
8.Cryin’ (Aerosmith)
9.Livin’ on a Prayer (Bon Jovi)
10.Sound of Silence (Simon & Garfunkel)

Foto: Press
Video: