fbpx

Hrvatski nogometni savez: Dragi navijači, hvala vam!

HNS…

Priopćenje HNS-a prenosimo u cijelosti;

Hrvatski nogometni savez zahvaljuje svim navijačima te svima koji su doprinijeli organizaciji utakmice Hrvatska – Ukrajina na kraju koje je pun Maksimir proslavio veliku pobjedu Vatrenih u borbi za plasman na FIFA Svjetsko prvenstvo u Rusiji.
Nakon dvije tužne godine bez domaće natjecateljske utakmice s publikom, bilo je prekrasno ponovno vidjeti jedinstvo između hrvatske reprezentacije i hrvatskih navijača koji su do vrha napunili stadion.
Dragi navijači, zahvaljujemo vam na potpori hrvatskoj reprezentaciji. Ponosni smo što je prodana i posljednja raspoloživa ulaznica za ovaj susret što pokazuje da je Savez pogodio s povoljnim cijenama ulaznica u pretprodaji.
Izuzetno nas veseli što je prekrasna nogometna večer prošla bez ijednog ozbiljnijeg incidenta. Tvrdili smo da Hrvatska može biti zemlja bez rasizma, diskriminacije te verbalnog i fizičkog nasilja na stadionu, a svojim ponašanjem na maksimirskom stadionu to ste i potvrdili. Hvala vam!
Naši reprezentativci pokazali su koliko im znači vaš povratak na tribine srčanim nastupom i važnom pobjedom, a u svojim izjavama redom su istaknuli važnost povratka navijača.
Hrvatski nogometni savez ovim putem zahvaljuje premijeru Andreju Plenkoviću i Vladi RH, Ministarstvu unutarnjih poslova i Ravnateljstvu policije, Ministarstvu hrvatskih branitelja i svim institucijama na odrađenom poslu prije, za vrijeme i nakon utakmice pri čemu je HNS dobio maksimalnu podršku da susret prođe bez sigurnosnih problema.
Obećali smo da će susret proći bez incidenata i da će se svaki navijač osjećati sigurno te zahvaljujemo svakom pojedincu i svakoj službi koji su doprinijeli da tako uistinu i bude.
Izbornik Ante Čačić najavio je da će u petak svi imati priliku vidjeti što je to hrvatska reprezentacija i što su to hrvatski navijači.
Zahvaljujući našim navijačima, našoj reprezentaciji, izborniku i stručnom stožeru i svima uključenima u organizaciju utakmice – izbornik je bio u pravu, bila je to večer na koju svi možemo biti ponosni! – piše u priopćenju Hrvatski nogometni savez.

Foto: Press – HNS