fbpx

Pazite da ne umrete od smijeha na petak trinaesti

Zagreb…

BEST OF LAJNAP 2019 u Lisinskom – Pazite da ne umrete od smijeha na petak trinaesti

petak trinaestiNakon rasprodanog prošlogodišnjeg nastupa u Lisinskom najpopularnija komičarska grupa LAJNAP Comedy i ove će vas jeseni, na petak trinaesti 13. rujna, s novom izvedbom nasmijati do suza. Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec upakirali su najbolje fore i materijali treće sezone nastupa u zagrebačkom SAX!u u show od 120 minuta, koji se kako kažu – ne zaboravlja. Bit će tu fora iz one man showova kao i iz onih tematskih, hit showova “Samo crnjaci” i “Dejtnajt” kojima su nasmijali već više od 35 000 ljudi.
petak trinaestiZa nastupe ovih komičara po cijeloj Hrvatskoj uvijek se traži mjesto više, čemu svjedoči i prošlogodišnji rasprodani nastup u Lisinskom. Ovu zanimljivu ekipu čine komičar s diplomom arhitekta, majstor improvizacije, kvartovski intelektualac, najbrutalniji član ekipe i obiteljski čovjek, koje ujedinjuje misija nasmijavanja publike detaljima iz svakodnevice kako bi ju bar na taj način učinili lakšom za preživjeti.
Njihove nastupe publika s nestrpljenjem očekuje baš zato što oni, svojim uvijek svježim forma poručuju da su problemi, pitanja, odnosi i svakodnevica kao i sve one naizgled nebitne sitnice koje čine život životom – zapravo smiješne i zabavne ako na njih tako pogledate. Njihov zarazan humor, kojeg čine isprepleteni stilovi svakog od ovih vrhunskih pojedinaca, nasmijali su kroz treću sezonu 2018./2019. sa 75 nastupa u zagrebačkom SAX!u preko 7800 gledatelja, pa zašto ne bi i vas.
Nakon radnog tjedna nema veselijeg načina za provesti petak nego s više od 1800 nasmijanih ljudi, zar ne?

Foto: Press