fbpx

Mia Kovačić pokazala Dušanu kako se pilaju drva

Video…

Mia Kovačić i Dušan Bućan– Sused, jeste čuli da je 21. stoljeće? – poručila je Mia Kovačić Bućanu.
Ususret petoj sezoni reality showa Farma, voditelji Mia Kovačić i Dušan Bućan proveli su dan na pitoresknom imanju na kojem će svoju tromjesečnu avanturu uskoro započeti kandidati nove sezone najpopularnijeg reality showa. Osim što su Mia i Dušan uživali u svježem seoskom zraku, okušali su se i u nekima od farmerskih poslova, prisjetili se nekih čari seoskog života te snimili promo spot za nadolazeću sezonu.
Za potrebe snimanja spota Mia i Dušan su morali upregnuti mišiće pa je tako njihov prvi izazov bio piljenje drva. Dok je Dušan po starinski pilio gredu i muku mučio da ju prepolovi, s njim se našalila Mia koja je došla s motornom pilom i prepolovila Dušanovu gredu.
Mia Kovačić– Budući da mi je ovo sad već peta sezona kako vodim show, farmerski poslovi nisu mi uopće strani, ali sam sada sam po prvi puta uzela motornu pilu u ruke i pilila drva! Moram priznati da sam iznenadila samu sebe kako mi je dobro išlo, a da pritom, na svu sreću, nitko nije bio ozlijeđen – kazala je Mia i dodala:
– Volim Farmu jer uvijek nešto novo naučim, bilo da se radi o starim zanatima ili starim seoskim običajima. Posebno me raduje to što ću više boraviti u prirodi i na svježem zraku zajedno s novim kandidatima i mojim dragim kolegom Dušanom s kojim je svaki dan nova pustolovina!
Je li Mia povrijedila farmerski ego Dušana Bućana i kako joj je on to vratio, pogledajte u videu:

Foto: Press
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=8mTXGyWL6qY[/embedyt]