Naša bila štorija oduševila u Ljubljani – Severina, Goran Karan…
By redakcija On 28 lis., 2017 At 04:02 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Ljubljana…

U prepunoj ljubljanskoj dvorani Tivoli sinoć je ‘Naša bila štorija’ osvojila srca Slovenaca!

Naša bila štorijaSeverina, Goran Karan, Danijela Martinović, Giuliano, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, Mirella Meić i Zorica Bučić sinoć su večer otvorili pjesmom ‘Štorija’ tijekom koje je publika nagradila velikim pljeskom svakog izvođača posebno kako se penjao na pozornicu. Sve pjesme iz mjuzikla, koje potpisuju Nenad Ninčević i Goran Karan, bile su pravi praznik za dušu svim prisutnim, te su ih svojom pitkošću odvele u neka ljepša i romantičnija vremena.
Naša bila štorijaSeverina je još jednom pokazala kako je nevjerojatno scensko biće, te su joj pjesme ‘Ispovid’, ‘Sta je svit’ i ‘Nisan oženija koju san jubija’ ponovo izazvale suze.
Goran Karan je samostalnim izvedbama pjesama ‘O more lipo’, ‘Sanjaj’ i ‘Bila pisma’ ponovo dozakao da je jedan od najboljih vokala.
Joško Ševo, koji je glumio naratora u ovoj priči, više je puta od srca nasmijao publiku prilagođavajući dio teksta Slovenskoj publici.
Naša bila štorijaPosebno zaigrani i rasplesani bili su Danijela Martinović i Giuliano izvodeći zajedničku pjesmu ‘Mali orekstar’, dok su poseban začin dale Mirella Meići Zorica Bučić koje su odlično utjelovile dalmatinske tračare u pjesmi ‘Neka visi Pedro’.
U Ljubljani su ponovo briljirali mladi glumci Ivo Perkušić, Andrea Mladinić, Đana Kuzmanić i Luka Čerjan koji su glumili Gorana, Severinu, Danijelu i Giuliana u mladim danima.
Ljubljana nas je pustila da joj uđemo u srce. Divni ljudi su došli, a srce mi je jako veliko pogotovo jer se to dogodilo na godišnjicu smrti Zdenka Runjića, velikog majstora koji je pozlatio pute svima nama koji smo u ‘Našoj biloj štoriji’ – rekao je Goran Karan.
Za kraj pjesme ‘Dižen čašu vina’ i ‘Živila nan jubav’ podigle su publiku na noge koja je puna dojmova sve sudionike na pozornici pozdravila velikim pljeskom!
‘Naša bila štorija’ je u Sloveniji nadmašila sva očekivanja, te je novi termin sa slovenskom publikom zakazala već za petak, 3. studenog 2017. godine u Mariboru.

Foto: Press – Simone di Luca

comment closed