fbpx

Mala scena online: U subotu predstava Iglica

Zagreb…

Mala scena nastavlja s prijenosima uživo i donosi predstave na zahtjev!

Mala scenaU subotu, 21. ožujka u 17 sati, kazalište Mala scena će, u sklopu inicijative Mala scena online, uživo prenositi predstavu Iglica nastalu u suradnji s Triko Cirkus Teatrom.
Iglica, autorice Lane Šariće koju je režirao Ivica Šimić, priča je o djevojčici koja je drugačija od ostalih. Od rođenja je posebna zbog – iglica koje joj rastu iz cijelog tijela. Iglice je brane je od svih koji bi joj htjeli nešto učiniti nažao, ali je i priječe da bude kao i sve druge djevojčice. «Iglica» je priča o jedinstvenosti i posebnosti svakoga od nas, priča o odrastanju te bolima i radostima koji prate ovaj proces. Predstava je namijenjena djeci od 3 godine naviše.
Mala scenaOva neverbalna predstava o društvu koje teško prihvaća drugačije osvojila je i dvije nagrade. Nikolina Majdak proglašena je najboljom glumicom u službenoj konkurenciji festivala ASSITEJ 2013., a nagradu za najbolju kostimografiju na istom je festivalu dobila Mirjana Zagorec.
Cijena pristupa prijenosu iznosi 35 kuna, može se kupiti na sljedećem linku, a vrijedi za jedan uređaj.
Uz prijenose uživo, ako niste stigli pogledati neki od naših dosadašnjih prijenosa, predstave koje su već odigrane moguće je pogledati i naknadno, kada god to poželite! «Priča o oblaku» dostupna je na linku, dok je predstava «Huligan» dostupna na linku.
Za sve prijenose i snimke nudimo grupni popust školama koje žele izvedbe predstava koristiti u online nastavi. Za više informacija možete nam se javiti na buga@mala-scena.hr
Inicijativa Mala scena online započela je 12. ožujka, a od tada se svakodnevno, prije i poslije podne, uživo uključujemo s javljanjima na Facebook i Instagram stranici kazališta. Priče za djecu koje u 10 sati čita Buga Marija Šimić pogledane su više od 11 tisuća puta, dok su priče, anegdote i iskustva Vitomire Lončar i Ivice Šimića pogledani više od 20 tisuća puta. Prijenosi predstava Priča o oblaku i Huligan pogledani su na više od 500 uređaja!

Foto: Press