fbpx

Adastra: Božić je stigao

Adastra

– Uvijek sam maštao o slavljenju Božića negdje u kolibi usred šume sa svojim najmilijima, mislim da mnogi dijele sa mnom taj san i da će to prepoznati u spotu. Čini mi se da nam svima sada treba malo topline i mira, a Božić je upravo to. Grupa Adastra zahvaljuje svima koji su pomogli u kreiranju ovog spota te im želi sretan i miran Božić i nadolazeće blagdane. Naravno, sretan Božić i svim glazbenim urednicima i fanovima!, rekao je pjevač grupe Adastra Jeronim Marić koji je pjesmu Božić je stigao napisao i režirao spot.
Adastra

Grupa Adastra premijerno predstavlja svoju prvu božićnu pjesmu Božić je stigao. Spot za pjesmu je snimljen u prekrasnom Gorskom Kotaru, u Općini Mrkopalj, u rustikalnoj kolibi Šume pjevaju. U spotu i pjesmi se po prvi put pojavljuje i mlada pjevačica Vlatka Kladarić, koja u zadnje vrijeme nastupa i snima s grupom Adastra. Gajde i violine odsvirao je naš vrhunski multi-instrumentalist Marko First iz Ansambla Lado.

Božić je stigao
Glazba, stihovi, aranžman, glazbena produkcija, vokal, gitare, režija, montaža: Jeronim Szabolcs Marić, Alom Studios Zagreb Klavijature i bas gitara: Armando Filipi
Bubnjevi: Ivan Puž
Ženski vokal: Vlatka Kladarić
Kamermanka: Ana Lončarić

Foto: Press
Video: