fbpx

Maja Šuput kao veliki zavodnik!

Show…

Tvoje lice zvuči poznato

Maja ŠuputMaja Šuput je transformacijom u Robina Thickea pobjedila u trećoj epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’.
– Stvarno si opet oduševila. Ti vrlo dobro znaš kako je biti djevojka na koju se pale tipovi. Reci kakvo je sad iskustvo na kojeg se pale sve djevojke? – upitao je Đuro nakon nastupa Maju koja je svojom transformacijom publiku podigla na noge. Sandra Bagarić je rekla kako ju je fascinirala svojom kontrolom te dodala: Maja Šuput“Tonalitet je pogođen, super!“, a Tomo in der Mühlen joj je poručio: “Dodala si već jednoj kontroverznoj pjesmi korak dalje prema kontroverznosti.”
Maja je tako odnijela svoju prvu pobjedu u showu, a za udrugu kojoj će Nova TV donirati 10 tisuća kuna, odabrala je udrugu ‘Srce’.
Sljedećeg tjedna kandidate očekuju novi izazovi. Vidjet ćemo kako će izgledati transformacija Ivana Šarića u Grace Jones, Saše Lozara u Taylor Swift, Renate Sabljak u Tošu Proeskog, Ivane Marić u Chaka Khan. Svakako će biti zanimljivo vidjeti Maju Šuput u liku Šabana Bajramovića, a Dušana Bućana kao Shaggyja. Luka Bulić nastupit će kao pjevač legendarne grupe AC/DC, a Maju Posavec ćemo gledati u sastavu grupe AQUA.

Foto: Press