Vjekoslav Katušin: Pregovara se da R. Hauer glumi u seriji
By Gordana Malašić Lazić On 30 tra., 2015 At 10:23 AM | Categorized As Film, Kultura | With 0 Comments

Nova krimi serija…

‘Dead End – at the end we die’ snima se na engleskom jeziku za internacionalno tržište

Vjekoslav KatušinVjekoslav KatušinZavršeno je snimanje prve epizode kriminalističke serije Dead End – at the end we die koja se snimala na lokacijama Zagreba te u studiju Jadran filma. To je prva hrvatska kriminalistička serija namijenjena internacionalnom tržištu, a producenti su Aleksandar Črček i Vjekoslav Katušin.
– Bitno je reći da se i cijeli projekt snima na engleskom jeziku. Filmska ekipa se sastoji od renomiranih profesionalaca od kojih su odlični direktor fotografije Stanko Herceg i Csilla Barath Bastaićnaša majstorica maske Ane Bulajić Črček. Režiju potpisuje njemački redatelj Jan Thüring, a premijera prve epizode očekuje se početkom srpnja u Zagrebu. Za ostatak serijala se pregovara s još nekoliko poznatih svjetskih glumaca kao što su Rutger Hauer i Gary Busey. Ideja producenta je da se u serijal dovede i poznati američki glumac Danny Glover, ali to će isključivo ovisiti o daljnjem povećanju budžeta – rekao je Katušin za portal Scena.hr.
U glavnim ulogama su Marko Cindrić, Csilla Barath Bastaić i Roni Lepej, Katušin te američki glumac Claudiu Raymond i poznata pjevačica i glumica iz Austrije, Nina Stern. Tu su još i Kristijan Ugrina, Ivica Zadro te glumac i poznati  svjetski step plesač Angelo Borer, a kao poseban gost se po prvi put na filmu pojavljuje  Alen Borbaš u ulozi šefa osiguranja.

Foto: Press

comment closed