fbpx

Gelato Sisters pjevaju kako izgleda kad su žene u zaleđu!

Atraktivan trio…

Dio ženskog benda je i Sanja, sestra poznate pjevačice Nede Parmać

Gelato SistersGelato Sisters su snimile svoju drugu pjesmu ‘Nogometna utakmica (U zaleđu)’. U pjesmi ovaj atraktivan ženski trio pjeva o problemima u ljubavnoj vezi dok traje Svjetsko nogometno prvenstvo ili važna nogometna utakmica omiljenog kluba. Glazbu su potpisali Robert Mareković i Dinko Stipaničev, dok su tekstualni dio zajedničkim snagama napisali Jana Fabijanić i već spomenuti Robert Mareković. Dio benda je i Sanja, sestra poznate pjevačice Nede Parmać.
– Naš bend postoji skoro godinu dana. Ovom pjesmom smo se predstavile publici, a na tragu je našeg zvuka – rekla je lijepa Sanja za portal Scena.hr. Sestra Neda joj, kaže, puno pomaže svojim savjetima jer ima veliko iskustvo sa ženskim bendovima i na glazbenoj sceni. Sanja je u braku već osam godina. Ima dva sina, Benjamina (6) i Vatroslava (2). Radi kao profesorica glazbene kulture u OŠ Ante Kovačića u zagrebačkom naselju Špansko, a sa suprugom vodi suvremenu školu pjevanja Mikrofon Star. Obitelj joj je velika podrška.
– Veseli me što je našu pjesmu publika već sad dobro prihvatila, reakcije su jako dobe – istaknula je Sanja. Gelato Sisters će ovog ljeta puno nastupati.

O bendu…
Gelato Sisters su atraktivni ženski trio koji svoj izričaj bazira na djelovanju legendarne grupe The Andrews Sisters. Standardi swinga 30-ih i 40-ih godina poput ‘In the mood’ ili ‘Boogie Woogie Bugle Boy’ već su sastavni dio njihovog repertoara, ali trio se nije tu zaustavio nego koketira i sa zvukom ženskih grupa pedesetih i ranih šezdesetih godina. Iza njih je božićni singl i spot ‘Tiha noć’, a široj publici prvi puta predstavile su se na projektu grupe Swingers ‘Božićna ekstravaganca’.

Foto: Press
Video: [vsw id=”FeJYvmu8TZQ” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]