fbpx

Seksi djevojka Joška Lokasa: Jelena Katarina Kapa: Volim aktivan odmor

Morske radosti…

Jelena obožava istraživati otoke, uvale i nove destinacije

Jelena Katarina Kapa

Jelena Katarina KapaAtraktivna manekenka uživa na godišnjem odmoru u rodnom Trogiru.
– Moje obiteljsko gnijezdo je polazno odredište za kraća putovanja tijekom ljetnih mjeseci. Plan mi je obići naše otoke, provesti vrijeme u Trogiru i Šibeniku – rekla je Jelena Katarina Kapa za portal Scena.hr. Dodaje kako će na godišnjem odmoru odraditi i nekoliko modnih revija i snimanja. Lijepa Jelena kaže da voli aktivan odmor. Obožava istraživati otoke, uvale i nove destinacije.
Jelena Katarina Kapa– Osim toga, postoji vrijeme za obiteljska druženja, trening, čitanje neke dobre knjige, kuhanje, igranje, plivanje i dobre noćne provode – kazala je manekenka. Djevojka Joška Lokasa brzo i lijepo tamni, ali ne koristi proizvode za zaštitu od sunca.
– Prilično sam skeptična prema farmaceutsko – komercijalnim pripravcima. Radije prakticiram inteligentno sunčanje uz zdravu prehranu, a ljeti povećam unos vode. Njegujem se prirodnim biljnim pripravcima, uz obavezno maslinovo i kantarionovo ulje – objasnila je. Prije ljetovanja Jelena je položila sve ispite na fakultetu i na to je jako ponosna.

Jelena Katarina Kapa

– Tako da mi je ovo ljetovanje nagrada za uložen trud za diplomu. Taj uspjeh, osim svojoj pametnoj glavici, pripisujem svojim roditeljima i dečku. Oni su bili moja snaga u postizanju ciljeva – ističe manekenka. Jučerašnji dan Jelena je provela s najboljom prijateljicom iz djetinjstva.
– Prijateljica me ugodno iznenadila jednodnevnim izletom. Provele smo prekrasno vrijeme na Krknjašima i Šolti uz prepričavanje zgoda i nezgoda te ostalih ženskih tema – otkrila je Jelena za portal Scena.hr.

Foto: Jelena Katarina Kapa priv. album