fbpx

Jelena Katarina Kapa: Maca je moj stan pretvorila u dom

Kućni ljubimci…

Manekenka s puno ljubavi i ponosa priča o svojoj ljubimici

Jelena Katarina Kapa na prvi pogled zaljubila se u svoju ljubimicu. Maca Marta Kapa je američki staford, a u Jelenin  dom došla je za Uskrs.

Jelena Katarina KapaBudi se s poljupcima
– Postale smo nerazdvojne. Ona je moj studentski stan pretvorila u dom. Dom u kojem više nisam sama i dom u kojem se budim s poljupcima i maženjem. Veselim se svakom njenom naučenom triku, a upravo je danas na poziv Scene naučila naredbu – sjedni! Spremna je za svaki intervju, ali je Sceni odlučila pokloniti ovu ekskluzivu po pitanju naučenog trika – u šaljivom tonu rekla je manekenka za portal Scena.hr. Jelena kaže kako je svaki dan s njezinom ljubimicom zabavan.

Ponosna na Macu Martu
– A prvi put kad je piškila vani, ja sam bila toliko sretna da dok je ona obavljala nuždu ja sam oko nje poskakivala od sreće i vikala – bravo Maco, bravo! Odmah sam javila svim svojim bližnjima jer sam tog momenta bila najponosnija ‘mama pasica’ – veselo je  ispričala Jelena. Maca je prava maza, obožava djecu, a voli se igrati sa svojom Pepom Pig, igračkama i lopticama.

Psi biraju ljude
– Jutra su nam najslađa, odmah pri buđenju slijedi pola sata maženja i ljubljenja, a nakon tog svaka ima svoje rituale. Nikad neću zaboraviti trenutak kad sam je primila u ruke. Sve njezine sestrice bile su mirne i držale se zajedno, a kad me je Maca vidjela odmah mi je potrčala i pala u zagrljaj. Znala sam odmah da je ona pas za mene jer vjerujem u to da psi biraju ljude, a ne ljudi psa – nježno se prisjetila lijepa manekenka. Jelena u svakom trenutku uživa s njom.

Foto: Jelena Katarina Kapa priv. album