Brojni poznati uživali na večeri brenda Somat

Park želja…

Fantastična kulinarska priča oduševila poznate goste u Parku želja

Somat, Bojana Gregoric, Kristina Krepela, Ana Maras Jučer je u prekrasnom ambijentu Parka želja, usred zelenog prostranstva, inspiriran mitovima o samoborskim vilama i vilenjacima održana večera povodom predstavljanja noviteta brenda Somat koji je razvio nove Somat Gold tablete i gel s mirisom limuna i limete. Za nezaboravne trenutke, posebne doživljaje i slatke uspomene dovoljni su ukusni zalogaji, bajkoviti ambijent i dobro raspoloženi gosti. U svemu tome uživali su brojni poznati gosti koji su bili dio još jedne fantastične kulinarske priče poznatog chefa Marina Medaka.
Marijana Batinić, Bojana Gregorić Vejzović, Anđa Marić, Ana Maras Harmander, Ana Begić Tahiri, Lucija Lugomer, Kristina Krepela, Ivica Skoko, Martina Budek, Robert Sever, Zoran Aragović uživali su u večeri koju je ispričao je chef Medak.

Marin Medak

Marin Medak uzvanicima je otkrio i poneki tajni sastojak te kulinarski trik poznat samo pravim majstorima zanata. Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, no, unatoč sve bržem načinu života, kuhinja postaje mjesto opuštanja, druženja i stvaranja pravih malih gastro kreacija. Kako u kuhinji treba pokazati pravo umijeće, brojni gosti tijekom večeri sudjelovali su u Somat izazovima i uz zabavu se okušali u malim kuhinjskim zadacima.

Marin Medak– Da bi kuhanje bilo što jednostavnije i zanimljivije i da bi posuđe nakon obroka bilo besprijekorno čisto, Somat ima rješenje koje nudi maksimalnu učinkovitost. Somat Gold gel i tablete s mirisom limuna i limete odstranjuju čak i tvrdokorne, zagorjele mrlje od hrane bez prethodnog namakanja. Ove tablete i gel na prvom su mjestu po učinkovitosti u širokoj paleti proizvoda i pružaju idealnu kombinaciju izvanrednih rezultata čišćenja i osvježavajućeg mirisa limuna i limete – poručuju iz brenda Somat.

Foto: Scena.hr