fbpx

Maja Bajamić postaje Jasmin Stavros

Show…

To što sam uspješna u showu ne znači da doma ne plačem, kaže Maja Bajamić

Maja BajamićU ovotjednoj emisiji Maja Bajamić na pozornici će utjeloviti legendarnog Jasmina Stavrosa, a izvest će njegov klasik ‘Dao bih sto Amerika’. Kako kaže, nimalo joj lako ne sjedaju transformacije svakoga tjedna.
– To što sam uspješna u showu ne znači da doma ne plačem. Teško mi je – izjavila je Maja Bajamić.
S druge strane, Stavrosa izrazito cijeni, a ovu pjesmu doživljava kao njegovu autobiografiju:
– Ta pjesma je zaista prikaz njegovog života u momentima kad je bio u Americi. Maja naglašava kako su stihovi ove pjesme institucionalni, a kao glavni problem u svome zadatku izdvaja Stavrosovu statičnost koju vjerno mora dočarati na pozornici:
– Suzdržano je prisutan, a to je meni nepoznato.
Ipak, ne namjerava tako lako odustati:
– Daj što daš, ja ću ti od toga napravit’ najbolje što ja mogu.

Davor Dretar Drele

Davor Dretar Drele u prethodnim je epizodama zabavno-glazbenog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ pokazao svoj potencijal, do suza nasmijavši publiku i žiri. Ove nedjelje Dreleta ćemo gledati kao glazbenu ikonu Cher s pjesmom ‘Love Song’.
– Sredovječna, jaka i dominantna žena je nešto što će me očigledno pratiti kroz cijelu sezonu – osvrnuo se na svoje sudjelovanje u showu.
– Ustvari sam jako zadovoljan, ja sam Cher, nabrijan sam skroz – izjavio je Drele samouvjereno. Ova transformacija posebno ga veseli zbog kostima:
– Kad me dobro stisnu steznikom, izgledat ću kao da imam između 36 i 39 i pol kilograma“, a duhovito zaključuje glavni problem u ovotjednoj transformaciji:
– Imam dva rebra više od Cher – zaključio je Drele.
Talentirani Damir Poljičak prošloga tjedna bio je Mariah Carey, a ovoga puta očekuje ga nešto posve drugačije. Ove će nedjelje Damir postati legendarni Joe Cocker. I pobjednica prošlotjedne emisije, Ana Vilenica, ovaj tjedan ima nešto potpuno različito od zadnje transformacije. Iz tenisica Kurta Cobaina uskočit će u visoke pete kao Lana Jurčević i otpjevati njen prošlogodišnji hit ‘Kim Kardashian’. Amel Ćurić ovoga će tjedna biti J Balvin, a Katarina Baban na jedan dan će postati Mladen Bodalec iz Prljavog kazališta. Jednu od popularnih članica grupe Spice Girls na pozornici će utjeloviti Matko Knešaurek, dok će Paola Bekić Valić u pratnji male Tare Roki ovoga puta postati Taylor Swift.

Foto: Press