fbpx

Luka Modrić i Gareth Bale: Cardiff mi ti dolazimo!

Liga prvaka…

Luka Modrić i Gareth Bale– Cardiff mi ti dolazimo! – napisao je napadač Real Madrida Gareth Bale ispod fotografije koju je objavio na društvenoj mreži, a na kojoj je s Lukom Modrićem u zrakoplovu na putu u Cardiff. Fotografija je u prva dva sata od objave prikupila preko 400 tisuća lajkova uz brojne komentare podrške obožavatelja.
Sutra, 3. lipnja 2017. godine s početkom u 20.45 sati na stadionu u Cardiffu (Wales) u finalnoj utakmici Lige prvaka snage će odmjeriti Real Madrid protiv Juventusa – ‘Kraljevski klub’ protiv ‘Stare dame’. Luka Modrić i Gareth Bale vratili su se na otok gdje su i zajedno igrali u londonskom Tottenhamu. A sutra u finalnoj utakmici snage će odmjeriti Luka Modrić i Mateo Kovačić u Realu, protiv Juventusovog dvojca Maria Mandžukića i Marka Pjace.
Modrić ovim nastupom u finalu ima priliku osvojiti treći naslov pobjednika Lige prvaka (2014., 2016. naslov je osvojio s Realom). Dok bi Mario Mandžukić, u slučaju osvajanja naslova, imao priliku postati prvi hrvatski nogometaš, koji je s dva različita kluba bio pobjednik Lige prvaka. 2013. godine Mario je osvojio naslov s Bayernom.

Foto: Gareth Bale društvena mreža