fbpx

Lana Mihić o kuhanju i odijevanju

Zagreb…

Otvorenje nove trgovine američkog brenda Gap u Arena Centru

Lana Mihić

Lana MihićLana Mihić kaže da ne izlazi iz kuhinje jer stalno kuha. Ovog vikenda će održati svoju prvu radionicu kuhanja pod nazivom sLANA kuharica.
– Ljudi su zainteresirani za tradicionalnu kuhinju, ali i za azijska jela. A prva tema su nam tjestenine – otkrila je Lana za portal Scena.hr. Simpatična i vedra Lana jučer je ipak pronašla slobodan trenutak kako bi posjetila novu trgovinu američkog brenda Gap u Arena Centru. Lani se svidjela ponuda trgovine.
– Uvijek sam se odijevala u skladu s raspoloženjem. Nosim ono u čemu se ugodno osjećam. Zadnje dvije godine odlučila sam da više neću kupovati štikle. Stalno sam u tenisicama. Volim dobre tenisice i spremna sam za dobre tenisice izdvojiti nešto više novaca – naglasila je Lana za portal Scena.hr. Novootvorena trgovina popularnog brenda od sada u Zagrebu nudi veliku ponudu odjeće i modnih dodataka za odrasle, djecu i bebe.
– Jako smo uzbuđeni što smo u Zagrebu otvorili našu novu trgovinu i jako se veselimo što ćemo kupcima u Hrvatskoj ponuditi Gap kolekcije kao utjelovljenje američkog stila, a to znači visoku kvalitetu, udobnost, moderan dizajn i funkcionalnost za cijelu obitelj – poručio je prilikom otvorenja Roy Hunt, Senior Vice President, Gap Inc.’s Gap. A kako je bilo na otvorenju, pročitajte na linku.

Foto: Scena.hr