fbpx

Aleksandra Dojčinović otvorila Fashion.hr!

Ženstveno…

Iz prvog reda reviju je pratila i Severina koja je došla unatoč oporavku i terapiji nakon operacije koljena.

SeverinaAleksandra Dojčinović otvorila je u srijedu modni tjedan Perwoll Fashion.hr u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Ženstvena i nježna kolekcija koja odiše elegancijom oduševila je publiku među kojom su bila poznata imena poput Severine, Lejle Filipović, Antonije Mandić, Petre Nižetić, Ivane Delač Đolo, Renate Sopek, Marija Borić, Joško i Ana Čagalj, Tihana Harapin Zalepugin, Ivana Ergić, Edvin Liverić, Rajna Raguž te brojni drugi.
Lei Lou djevojka postala je prava žena.
– Zaključak je to mojih dragih prijatelja i suradnika nakon što su se susreli s kolekcijom. Sve je i više nego jednostavno, pudrasto, ženstveno i čisto. Usudim se reći da me podsjeća na moje početke, ali zrelost je vidljiva – kazala je Aleksandra  nakon što je predstavila kolekciju.
Kad su u pitanju materijali, posebno se ističe kvaliteta najfinijih francuskih čipki uAleksandra Dojčinović kombinaciji sa dukatima na svili, a kožni komadi djeluju profinjeno, gotovo romantično. U Aleksandrinim kreacijama iz prvog su reda uživale brojne poznate osobe koje ni ovog puta nisu propustile otvorenje modnog događaja sezone Perwoll Fashion.hr-a. Iz prvog reda reviju je pratila i Severina koja je došla unatoč oporavku i terapiji nakon operacije koljena.
Perwoll Fashion.hr započeo je u srijedu, a traje do subote 29. ožujka. Drugog dana, u četvrtak, svoje će kolekcije predstaviti Martina Felja, Aleksandar Žarevac, Krie Design, Ivica Skoko te gostujući dizajner iz Srbije Mihano Momosa.

Foto: Press