fbpx

Lejla Filipović: “Uskoro izlazi moja kolekcija nakita!”

02-Lejla SehoviC FilipoviC– Na snimanju za novu kampanju ELFS-a jako sam se zabavila. A pristala sam odraditi kampanju zato što je to zanimljiva priča – povratak u zlatno doba izbora za Miss. Sviđa mi se i to što nije bilo publike. Inače, ne volim nositi revije i vrlo malo sam ih nosila jer se neugodno osjećam na modnoj pisti dok sam u centru pažnje , a ljudi me gledaju i procjenjuju – iskreno nam je rekla Lejla Filipović. Supruga popularnog glumca Tarika sudjelovala je u novoj kampanji modnog dvojca ELFS pod nazivom Its’OK.  Upitali smo Lejlu na koga je naslijedila ženstvenost i blagi karakter.

– Znam ja biti i nagla, temperamentna, no ženstvenost sam naslijedila od svoje majke, ona je uistinu divna i ženstvena žena – otkrila nam je Lejla. Trenutno, kaže, radi još nekoliko kampanja.

–  Završavamo snimanje novih vizuala za Keune, a gotova je i kampanja vjenčanih prstenja s potpisom mog supruga i mene u suradnji sa zlatarnom Križek. To su lijepi vjenčani prsteni za urbane ljude. Osim toga, uskoro će biti gotova i moja samostalna kolekcija nakita – prstena, naušnica i privjesaka  – otkrila je. Lejla je svoju novu kolekciju nakita radila od bijelog i crvenog zlata s plavim i zelenim cirkonima. U svemu joj je velika podrška suprug Tarik koji se polako oporavlja od nesreće koju je imao u siječnju ove godine u zagrebačkoj Kustošiji. Tarika je na pješačkom prijelazu udario automobil, ali glumac se već vratio na kazališne daske.