Ivana Ergić: Pod ovim logom prepoznat ćete moje lampe!
By Gordana Malašić Lazić On 2 ožu., 2014 At 01:30 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Lampe s njezinim potpisom…

Manekenka planira otvoriti i trgovinu gdje će se moći kupiti i ostali proizvodi

Ivana ErgićLijepa Ivana Ergić voli modu i modne piste ili bolje reći modne piste vole nju, no posljednjih godinu dana Ivana se jako angažirala da svoj talent i hobi pretvori u posao.
– Već više od godinu dana izrađujem personalizirane lampe. Nedavno sam otvorila svoju stranicu, a dosad sam  s prijateljicom Petrom radila na stranici Ivana ErgićLamPIce, isto na Facebooku. Tako da sada lampe možete naručiti na dva mjesta, malo smo proširile tržište – rekla je Ivana ekskluzivno za portal Scena.hr. Za svoj biznis Ivana je u suradnji s prijateljicom iz gimnazijske klupe, grafičkom dizajnericom Ivanom Rajević izradila logotip.
– Fascinantno je kako uvijek pogodi ono što se meni najviše sviđa. Također moram spomenuti i suradnju s Rajnom Raguž koja je svojim fotografskim umijećem upotpunila vizual stranice – istaknula je manekenka. Lampe koje izrađuje Ivana trenutno se mogu naručiti Ivana Ergićpreko njezine Facebook stranice.
– Ali uskoro će biti prodaja na webu, na sajmovima, a nadam se i u mom prodajnom prostoru – moj sljedeći poslovni korak. Uz lampe bit će i ostalih sličnih personaliziranih proizvoda – otkrila je.  Ivani je poduzetništvo, kaže,  izazov. Ivana nema straha od neuspjeha, ali…
– Strah me je naših nedorečenih zakona koji kao da guše poduzetništvo i pokušaj pojedinaca da sebi omoguće rad i zaradu. Previše je nameta kojima država tereti male obrte i poduzetnike. Jedan radi, a pet uzdržava, teška ekonomska situacija – ističe. Veliku potporu u pokretanju posla ima u obitelji i dečku. Ivani je teško izdvojiti koja joj je lampa najdraža koju je izradila. Ivana ErgićTrenutno lampe proizvodi u domaćoj radinosti.
– A ako ovo zaživi i bude imalo svoj financijski opstanak možda napravim svoj mali proizvodni pogon. Nedavno je otvoren VERN  poduzetnički inkubator za koji sam prošla natječaj sa svojom poslovnom idejom te se sada ona razvija uz pomoć mentora inkubatora. Uskoro ću vam otkriti o čemu se radi – najavila nam je Ivana koja se nada da će opstati na tržištu unatoč teškoj gospodarskoj krizi koja još uvijek trese Hrvatsku.
– Teško je ostati u poslu. Danas se stalno nešto otvara i pokušava, ali ubrzo ljudi odustaju jer ne mogu opstati, zatvaraju, pa opet nešto pokušavaju i tako… vidjet ćemo, nadam se uspjehu – nada se Ivana. Scena.hr joj želi puno uspjeha u pokretanju poduzetničke ideje i da njezine lampe pronađu svoje mjesto na tržištu.

Foto: Privatni album

comment closed