fbpx

Predstavljamo 30 igrača Utakmice života

Hrvatska…

Autori projekta Utakmice života su bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić i Ivan Rukavina

Utakmice životaTrideset mladih nogometaša ovih dana živi svoj san. Nakon zahtjevnih audicija i testiranja, pod stručnim vodstvom Igora Štimca i njegovog stručnog tima započeli su svakodnevnim treninzima i pripremama koje ih u preostala dva tjedna vode prema zajedničkom cilju. Najbolji kandidati koji izbore svoje mjesto među 11 najboljih, 10. će lipnja zaigrati Utakmicu života protiv All star momčadi na stadionu Maksimir, a najbolji od njih potpisat će jednogodišnji ugovor s GNK Dinamo.
Utakmice životaMeđu 30 izabranih kandidata nalaze se redom mladi talenti iz svih krajeva Hrvatske čiji su snovi o nogometu u kratkom periodu privukli veliki interes javnosti. Dvadesetpetogodišnji Tin Barić simpatije je osvojio otkrivši da uz nogomet voli vježbati jogu dok Mateo Barać iz Mostara uz nogometnu karijeru briljira i na studiju kriminalistike. Hrvoje Humeljak iz nogometne je obitelji i veliki talent koji bi uz nogometni uspjeh volio biti i kontrolor leta. Utakmice životaEmil Hamzagić iz Siska prometnik je vlakova i nogometni napadač u 2. austrijskoj ligi iznimno ponosan na svoju majku koja nikada nije propustila niti jednu njegovu utakmicu. Luka Leko već je ostvario dobre rezultate u Dinamu, Gruziji i Sloveniji, a Ivan Tomčić igrao je u Hajduku i Italiji. Komercijalist Ivan Vrbat od djetinjstva je na nogometnom golu i mladić koji nesebično pomaže kolegama i poznanicima slabijeg imovinskog stanja. Tu su i ostali mladi nogometaši čiji zajednički talent ali i različitost životnih puteva upravo ovaj projekt čini posebnim. Ovo su samo neki od kandidata, a svako ima svoju zanimljivu priču koju će u idućim danima podijeliti s nama.
Autori Utakmice života, bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić i Ivan Rukavina oduševljeni su interesom javnosti za ovim odličnim projektom čiji stožer čine iskusni profesionalci predvođeni glavnim menadžerom Igorom Štimcem. Mlade nogometaše vode glavni nogometni trener Mario Kožul, pomoćni trener Nikola Pokrivač, trener vratara Tonči Gabrić, kondicijski trener Luka Radman i drugi stručnjaci.
Gledatelji svake večeri u prime time terminu na Hrvatskoj nogometnoj televiziji (HNTV) mogu gledati emisiju koju vodi Fani Stipković i zaviriti u kamp Utakmice života te se iz prve ruke uvjeriti kako izgleda život nogometaša.

Foto: Press