fbpx

Loto 6/45 od četvrtka dvaput tjedno na malim ekranima

Zagreb…

Igra na sreću Loto 6/45 od četvrtka 22. ožujka dvaput tjedno na Hrvatskoj radioteleviziji

Loto 6/45– Voditeljice ove popularne igre na sreću i dalje su dobro poznata lica s malih ekrana koja već godinama donose dobitke gledateljima – Jelena Glišić i Dunja Mutevelić – ističe HRT-ova urednica projekta Elizabeth Homsi te dodaje kako popularna igra na sreću u studenome obilježava tridesetu obljetnicu emitiranja na Hrvatskoj radioteleviziji.
Emisija Loto 6/45 od četvrtka 22. ožujka prikazivat će se dvaput tjedno na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) – nedjeljom kao i dosad te u dodatnome terminu četvrtkom na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 20.00 sati.
Kako je dosad igra na sreću Loto 6/45 na rasporedu bila samo nedjeljom, prikazivanje dvaput tjedno dosad je najveća promjena, pojašnjava Elizabeth Homsi te dodaje kako Hrvatska radiotelevizija i Hrvatska lutrija žele izići ususret vjernim igračima Lota 6/45 koji odsada više neće morati čekati cijeli tjedan na novo izvlačenje jer će od 22. ožujka u njemu moći uživati dvaput tjedno.
Najveći zgoditak u povijesti ove popularne lutrijske igre ostvaren je u televizijskome prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji 1995. godine i iznosio je 16.584.320,26 kuna, a tijekom godina u ulozi voditelja izmjenjivala su se brojna poznata televizijska imena – od prve voditeljice Dinke Hrstić Grubišić preko Mirne Berend, Ljiljane Sauche, Doris Vrandečić-Vučković, Sandre Antolić, Mirka Fodora, Aleksandre Mindoljević, Marija Sedmaka, Karmele Vukov-Colić, Suzane Pardačer, Lane Pavić, Paole Poljak, Vanje Halilović i Tine Katanić do sadašnjih voditeljica Mirne Maras Batinić, Dunje Mutevelić i Jelene Glišić.
Osim na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) četvrtkom i nedjeljom s početkom u 20.00 Loto 6/45 moguće je pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Foto: Press