fbpx

Video: Bernarda Bruno: Olujna noć!

Predstavljamo:

Pobjednička pjesma ovogodišnje šansone je dobila i vizualno izdanje

Bernarda BrunoMlada Bernarda Bruno koja je ove godine debitirala na Večerima dalmatinske šansone ovih dana je završila snimanje spota za pjesmu ‘Olujna noć‘ s kojom je na tom festivalu osvojila prvu nagradu žirija i drugu nagradu publike. Nakon pobjede Bernarda Bruno je dobila medijsku pozornost posebno jer su svi uspoređivali glas slijepe djevojke čarobnog glasa koji sliči na onaj Celine Dion. Takve usporedbe joj naravno gode i motiviraju da bude još bolja.
Bernarda Bruno– Snimanje spota za mene je bilo jedno novo i zanimljivo iskustvo. Cjelodnevni rad je započeo u 04,30 vožnjom iz Crikvenice do Zagreba, pa do mjesta snimanja. Prepustila sam se profesionalcima koji su me uvijek unaprijed obavještavali o postupcima. Budući da vizualno nisam mogla neke stvari popratiti, bila je ekipa dobrih ljudi oko mene koji su mi sve verbalno dočarali! Nadam se da će se naš uradak svidjeti gledateljima – rekla je nedavno Bernarda.
USKORO SPOT I NA ENGLESKOM JEZIKU
Glazbu za “Olujnu noć je napisao Duško Rapotec Ute koji je najavio da će uskoro biti predstavljen spot i na engleskom jeziku, redatelj spota je Darko Drinovac, za tekst se pobrinuo Rober Pilepić, a aranžman Ivica Popeskić koji je na šansoni osvojio i nagradu za najbolji aranžman.

Foto: Press
Video: [vsw id=”MC4e-XkRkGc” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]