fbpx

Bernarda Bruno snima svoj prvi spot!

Mlada pobjednica…

Bernarda Bruno– Snimanje spota za mene je bilo jedno novo i zanimljivo iskustvo. Cjelodnevni rad je započeo u 04,30 vožnjom iz Crikvenice do Zagreba, pa do mjesta snimanja. Prepustila sam se profesionalcima koji su me uvijek unaprijed obavještavali o postupcima. Budući da vizualno nisam mogla neke stvari popratiti, bila je ekipa dobrih ljudi oko mene koji su mi sve verbalno dočarali. Nadam se da će se naš uradak svidjeti gledateljima – rekla je Bernarda.
Spot za pobjedničku pjesmu ‘Olujna noć‘ ovogodišnje šansone biti će snimljen u dvije verzije – hrvatskoj i engleskoj. Podsjećamo, slijepa Bernarda Bruno je ove godine ostavila bez daha šibensku publiku svojom pjesmom ‘Olujna noć’ koja ju je nagradila 2. mjestom, a stručni žiri joj je dodijelio 1. mjesto. Bernardin prvi veći nastup dogodio se prije tri godine na natjecanju u Švicarskoj, gdje je provela djetinjstvo, za pjesmu koja će ih predstavljati na Eurosongu gdje je osvojila odlično drugo mjesto. Uspjeh se ponovio i ovo ljeto kada je kao debitantica pobijedila na Dalmatinskoj šansoni i svojom veličanstvenom izvedbom preko noći osvojila sve, te je odlučeno da svakako odmah treba snimiti i spot.
Bernarda Bruno– Olujnu noć smo snimali u parku Crna mlaka i radili smo dugo u noć kako sama pjesma kaže iako nije bila olujna. U samom spotu slikom pokušavam stvoriti stanje osamljenosti i kontrast prostranstva prirode nasuprot samoći žene. Sve što Bernarda pjeva pokušavam interpretirati sa pjevnim elementima. Fuzija ljepote prirode sa njenom divnom interpretacijom stvara posebnu energiju u netaknutoj prirodi. Ljepota iznad svega. Glazba bez granica – slika bez horizonta. Poruka koju slikom i pjesmom želimo dočarati u spotu – pojasnio je redatelj spota Darko Drinovac.
– Drago mi je da će pjesma dobiti još jednu novu dimenziju i putem videa se predstaviti ljudima, kako kod nas – tako, zahvaljujući engleskoj verziji i šire – rekao je skladatelj pjesme Duško Rapotec Ute.

Foto: Press