fbpx

Besplatna predstava: Pustolovine baruna Münchausena

Nedjelja 5. rujna u 11 sati Pustolovine baruna Münchausena

U sklopu akcije “Dragi prvoškolci, dobrodošli u vaše kazalište Žar ptica“, u nedjelju 5. rujna s početkom u 11.00 sati, na rasporedu je predstava Pustolovine baruna Münchausena.

Pustolovine

Ulaznice za predstavu Pustolovine baruna Münchausena preuzimaju se na blagajni kazališta 1 sat prije početka predstave. Rezervacije nisu moguće.

Pustolovine

– Čini se da se nikad nismo više radovali povratku u školske kao ove jeseni. Sve u nadi da će školska godina odvijati kao nekad – u školskim učionicama, druženju na izletima, odlascima u kazalište…

Znamo i da je najveće uzbuđenje oko polaska u školu u obiteljima učenika prvih razreda, jer je to svima poseban dan u životu. Žar ptica im tradicionalno priređuje dobrodošlicu i poziva na besplatnu predstavu svake prve nedjelje u rujnu, u sklopu akcije Dragi prvoškolci, dobrodošli u vaše kazalište – poručuju iz kazališta.

– Ove godine to je predstava Pustolovine baruna Munchausena 5. rujna u 11 sati, a sve prvoškolce i njihove roditelje, bake, djede… dočekat će Marko Hergešić, u ulozi baruna ili jednog običnog tate – što će vidjeti svi koji dođu u Bijeničku 97. Zabava je zagarantirana. Besplatne ulaznice preuzimaju se na blagajni kazališta 1 sat prije početka predstave. Rezervacije nisu moguće. U kazalištu su i dalje na snazi propisane epidemiološke mjere koje osiguravaju obvezan razmak i nošenje zaštitnih maski za roditelje i djecu iznad 11 godina – zaključuju iz kazališta.

Ulaz na predstavu Pustolovine baruna Münchausena je besplatan.

Pustolovine baruna Münchausena
režija: Aleksandar Švabić
igra: Marko Hergešić

Foto: Press