fbpx

Evo zašto je Nina Badrić drugačija od drugih

Lijepa pjevačica…

Nina društvenu mrežu koristi kako bi promovirala pozitivne misli te u svojim statusima često ističe koliko su važne ljudske vrijednosti poput dobrote i ljubavi

Nina BadrićNina Badrić obožavateljima je poželjela lijepi vikend uz definiciju uspjeha. Poručila im je da budu radosni, da izdrže izdaju lažnih prijatelja, da uživaju u ljepoti i da u ljudima pronađu dobro.
– Definicija uspjeha: smijati se često; zadobiti poštovanje pametnih ljudi i ljubav djece; zaraditi poštovanje iskrenih kritičara i izdržati izdaju lažnih prijatelja; uživati u ljepoti; nalaziti najbolje u drugima; učiniti svijet bar malo boljim; znati da je bar netko lakše disao jer si ti živio. To je uspjeh! Lijep vikend dragi moji – napisala je Nina. Njezin status brzo je osvojio srca obožavatelja koji su joj zahvalili te joj uzvratili lijepim riječima. Nina je pjevačica koja društvenu mrežu koristi kako bi promovirala pozitivne misli te u svojim statusima često ističe koliko su važne ljudske vrijednosti poput dobrote i ljubavi.

Foto: Nina Badrić službena Facebook sranica