fbpx

Nina Badrić odlučila: Zaista ću postati plavuša!

Novi imidž…

Ljudima se toliko sviđa ta promjena da ću se morati obojiti u plavo. Definitivno, rekla je lijepa glazbenica za portal Scena.hr

Nina BadrićNina Badrić jučer je na Facebooku objavila fotografiju s novom bojom kose. Kaže kako je iznenađena brojnim pozitivnim komentarima njezinih obožavatelja. No lijepa glazbenica postala je plavuša samo zbog modnog snimanja za jedan časopis. Nina je sinoć još uvijek kao brineta nastupila na koncertu saksofoniste Igora Geržine u zagrebačkom kazalištu Kerempuh. Prije nastupa otkrila nam je da će zaista promijeniti imidž.
– Ljudima se toliko sviđa ta promjena da ću se morati obojiti u plavo. Definitivno – rekla je Nina za portal Scena.hr. Glazbenica se ne plaši promjene, a plavuša je bila 2000. godine kad je izašao njezin četvrti album ‘Nina’.
– Bila sam plava godinu i pol dana i to je tada jako šokiralo većinu moje publike – prisjetila se Nina te dodaje kako je tada novom bojom iznenadila i svoju sestru.
– Sestra je došla po mene ispred frizerskog salona i prošla pored mene nekoliko puta, a da me nije prepoznala. Sad neće biti tako šokantno jer sam obožavatelje i obitelj malo pripremila za promjenu koja dolazi – naglasila je Nina uz široki osmijeh.

Foto: Prisk, društvena mreža