fbpx

Veliki slavljenički koncert: Igor Geržina i glazbeni gosti!

Kerempuh…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Igor Geržina: Saksofon i ja – naših prvih 30 godina

Igor Geržina, Jacques Houdek– Ovo je meni zaista poseban doživljaj i jedva čekam koncert. Ovim putem zahvaljujem svojim dragim prijateljma, kolegama i glazbenicima koji će uveličati ovu prigodu i moju proslavu, puno mi znači – rekao je Igor Geržina.
Popularni saksofonist i miljenik mnogih hrvatskih glazbenih zvijezda, Igor Geržina, održat će veliki slavljenički koncert 12. listopada 2015. godine u kazalištu Kerempuh. Geržina će zajedno s glazbenim gostima proslaviti 30 godina umjetničkog djelovanja. Iako svoju glazbenu karijeru uspješno gradi već preko dva desetljeća, a nastupio je i u najvećim koncertnim prostorima u zemlji te u regiji, popularni saksofonist kaže da se izuzetno veseli svom slavljeničkom koncertu u Kerempuhu. Igor će na koncertu nastupiti sa svojim dragim gostima, kolegama glazbenicima, među kojima su pjevačka diva Nina Badrić, legendarni pjevač Aki Rahimovski, Jacques Houdek, Bane-Songkillers, Ervin Baučić, Valerija Nikolovska te Mirza Soul Shadow. Na pozornici će se Igoru pridružiti i zbor Izvor s kojima će izvesti pjesmu ‘Dream For The Future’.
Igor GeržinaOvaj osebujan saksofonist svirao je kao gost solist gotovo svim poznatim imenima na hrvatskoj glazbenoj sceni te je uvijek odlično prihvaćen od strane publike, a iza njega se krije i uspješna samostalna karijera. Diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i specijalizirao se na najpoznatijoj svjetskoj jazz školi Berklee College Of Music u Bostonu. Poznat je po dugogodišnjim suradnjama sa svim velikim imenima hrvatske glazbene scene. Trenutno radi i kao glazbeni producent Jazz orkestra HRT-a. Dobitnik je mnogih glazbenih nagrada među kojima se nalazi i osam Porina te šest nagrada Status za najboljeg instrumentalista godine.
Podsjetimo, s autorskim albumima Metropolis (2012.) i One Click World (2013.) ostvario je izuzetan radijski uspjeh na čak četiri kontinenta u zemljama: SAD, Kanada, V.Britanija, Njemačka, Francuska, Italija, Poljska, Švicarska, Španjolska, Brazil i Australija te je dobio odlične recenzije s obje strane Atlantika.
Kako hrvatska saksofonska senzacija zvuči uživo saznajte na velikom slavljeničkom koncertu koji će se držati 12. listopada 2015. u Kerempuhu.
Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100,00 kn potražite na svim Eventim prodajnim mjestima te putem online sustava www.eventim.hr.

Foto: Prisk, Press