Parni valjak live acoustic koncertom oduševio obožavatelje!
Piše: redakcija On 31 kol., 2015 At 12:02 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Hvar…

Parni valjakDa pale i žare hrvatskom scenom, pokazali su zagrebački rockeri ‘Parni valjak‘ na live acoustic koncertu koji je prvi put održan u Hvaru u petak, 28.kolovoza 2015. godine. Predivan ljetni ugođaj i vesela atmosfera obojali su nastup ‘Parnog valjka’ u sklopu proslave 40 godina njihove karijere. Jedan od najpopularnijih rock sastava raspjevao je i rasplesao domaću i stranu publiku koji nisu htjeli da koncert završi. Gotovo tisuću Parni valjakobožavatelja uživalo je u hitovima ‘Parnog valjka’ poput ‘Jesen u meni’, ‘U ljubav vjerujem’ i ‘Lutke za bal’… Svojom uigranošću i vrhunskom izvedbom, ‘Parni valjak’ pokazao je još jednom kako zvuče najbolji.
Parni valjak osnovan je 29. studenog 1975. godine, a na sceni je do danas ostavio veliki trag. Grupa je nastala razilaženjem Grupe 220. Ova je grupa jedna od ‘pokretača’ čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a izbacila je brojne hitove kao što su ‘Lutka za bal’, ‘Stranica dnevnika’, ‘Neda’, ‘Moje dnevne paranoje’, ‘Uhvati ritam’, ‘Jesen u meni’, ‘Ugasi me’, ‘Sve još miriše na nju’, ‘Zastave’, ‘Sunčanom stranom’ i brojne druge uz koje odrastaju sve generacije.
Nedavno je Parni valjak dobio još jedno veliko priznanje, Nagradu Grada Zagreba za najviše zasluge u promicanju društvenog života u gradu. Posljednji album ‘Nema predaje’ objavili su prije dvije godine u luksuznom limitiranom izdanju, standardnom izdanju te na dvostrukom LP-u.

Foto: Press

comment closed