fbpx

Aki Rahimovski: Za koncert u Tvornici pripremamo se kao u mladim danima, u garaži!

Parni valjak

– Jako se radujem jer na koncertu promoviramo  i naš novi album. Doći će svi naši Facebook prijatelji, obožavatelji i novinari. Iako je interes velik, volio bih da svi stanu u Tvornicu! Pogotovo se veselimo zbog promocije novog albuma  – rekao nam je Aki Rahimovski. Parni Valjak je na svojoj službenoj Facebook stranici najavio prvi Facebook koncert, koji će se održati 16. svibnja u zagrebačkoj Tvornici kulture. To je zapravo, pretpremijera njihovog novog albuma koji izlazi 14. lipnja u izdanju Croatia Recordsa. Nema ulaznica nego se samo treba prijaviti preko Facebook aplikacije. Frontmen Valjka otkrio nam je tko je bio začetnik ove zanimljive ideje.

– Naši Facebook članovi, gospodin Darko Hlupić i naša cijela ekipa  – kaže Aki. Upitali smo frontmena Valjka, kako se dečki pripremaju za koncert.

– Kao u mladim danima, po cijele dane smo u garaži. Srce radi sto na sat! Jako se veselim – ističe Aki. Nova pjesma Parnog Valjka, ‘Samo da znaš’, za koju tekst i glazbu potpisuje Husein Hasanefendić Hus, već je zauzela prvo mjesto na HR Top 40 ljestvici.  U nedavnom razgovoru za Antenu Zagreb, Hus je otkrio kako mu je uvijek teško naći pjesmu koju bi donio pred bend, jer su kriteriji narasli i očekivanja su velika. Spot za pjesmu potpisuje Žare Batinović.