fbpx

Boljšoj teatar se vraća u kina!

Cineplexx…

Boljšoj teatarU nedjelju 26. listopada u 16,00 sati započinje nova sezona baletnih prijenosa iz Boljšoja. Petu godinu u nizu, Boljšoj balet se vraća u kina, zagrebačkome Cineplexxu Centar Kaptol i Cineplexxu City Centar One u Splitu, uz uključujući 4 satelitska prijenosa uživo iz Moskve i 3 snimljene predstave. Najveća baletna kompanija na svijetu nudi spektakularnu novu sezonu 2014/15 na velikim ekranima, uz 5 veličanstvenih klasika, uključujući izravni prijenos Orašara i Labuđeg jezera, i 2 dosad neviđena baleta, također u izravnom prijenosu, Legenda o ljubavi i Ivan Grozni. Gledatelji će također moći vidjeti iznimne baletne spektakle, Faraonova kći, La Bayadère i Romeo i Julija.
Još jednom, samo u kinima Cineplexx Centar Kaptol i City Center one Split možete uživati u vrhunskim izvedbama prvaka, solista i baletne trupe Akademskog državnog teatra Boljšoj.
Ulaznice za pojedinačne balete i pretplate su u pretprodaji! Cijena ulaznice za pojedinačnu predstavu iznosi 95,00 kn, pretplata se može kupiti samo za svih 7 baletnih prijenosa po cijeni od 75,00 kn po ulaznici, dok grupna cijena kino ulaznice iznosi 70,00 kn za minimalno 5 osoba.
U kinu Cineplexx CCone Split možete pogledati prijenose uživo iz Boljšoja, predstave ‘Legenda o ljubavi’, ‘Orašar’, ‘Labuđe jezero’ i ‘Ivan Grozni’.
Pretplatna cijena ulaznice od 75 kn u Splitu vrijedi za 4 baletna prijenosa.

Foto: Press