fbpx

Ansambl predstave Čudo u Poskokovoj Dragi za Udrugu Srce!

Daj 5 za Srce…

Udruga osoba s cerebralnom paralizom

SrceČlanovi Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce, glumac Slavko Sobin i ansambl predstave Hrvatskog narodnog kazališta Split, Čudo u Poskokovoj Dragi, na čelu s redateljem Mariom Kovačem, sutra, u petak 17. listopada u 17,30 sati, na prvom katu City Centra One – Split, sudjeluju na otvaranju zanimljive humanitarne akcije ‘daj 5 za udrugu Srce’, koju povodom svog rođendana organizira City Centar One.
U sklopu otvaranja akcije, koja će trajati cijeli vikend, održat će se glazbeno scenski program udruge Srce, a njihovi gosti animirati će posjetitelje da konzumiraju šampanjac i tortu za dobro djelo.
Komad ukusne City torte i čaša šampanjca, tokom cijelog vikenda, koštat će samo 5 kuna, a sav prikupljeni novac namijenjen je opremanju fizikalnog kabineta i za osiguravanje rada terapeuta u Udruzi osoba s cerebralnom paralizom Srce Split.
Podsjetimo, članovi Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce Split, zajedno s glumcem Slavkom Sobinom, napravili su izvrstan mjuzikl ‘Srce na sceni’ i u prošloj sezoni u dva navrata napunili Hrvatsko narodno kazalište Split, i čak pet puta dvoranu u Lori.
Srce će ponovno na scenu Hrvatskog narodnog kazališta Split, u ponedjeljak 24. studenoga 2014., a u planu su im i drugi nastupi, u Lori i u Zagrebu.
Redatelj Mario Kovač i ansambl komedije Čudo u Poskokovoj Dragi, koja će se premijerno izvesti  25. listopada u HNK Split, svojim sudjelovanjem u ovoj akciji žele odati priznanje ovoj vrijednoj i zanimljivoj glumačkoj družini, upoznati ih i motivirati za buduće poduhvate.

Foto: Press