fbpx

Dan ljubavi u Gorskom kotaru

Dan ljubavi – Valentinovo

Doživite jedan sasvim drugačiji Dan ljubavi u Gorskom kotaru, gdje priroda voli apsolutno i bezuvjetno, bez skrivanja, bez očekivanja.

Dan ljubavi

Provedite Dan ljubavi – Valentinovo u okrilju netaknute prirode i uz pucketanje vatre u kaminu sa svojom najmilijom osobom osnažite dubinsku ljubavnu povezanost.

Dan ljubavi

Možda se u svakodnevici prepunoj obaveza nakratko zaboravimo te propustimo češće izraziti i podijeliti ljubav s našim najmilijima onako kako mi to najbolje znamo i kako naši najmiliji zaslužuju. No, to se ne može dogoditi u okrilju majke prirode Gorskog kotara, koja će vas inspirirati na dubinsku i bezrezervnu ljubav.

U njenom okrilju svaka naša stanica doslovno oživi i tako osnaženi ne možemo zaboraviti ono što nam je u životu najbitnije. I to možete doživjeti svakoga dana u Gorskom kotaru, ne samo 14. veljače na Valentinovo – Dan ljubavi kada se slavi ljubav.

Tijekom ovog vikenda prožetog ljubavlju Gorani su za vas pripremili istinska iznenađenja. Naime očekuje vas jedan nesvakidašnji obilazak prirode s lokalnim licenciranim vodičem uz priče o ljubavi među životinjama. Najpoznatija vodičkinja goranskih prostranstava Lynx and Fox posjetiteljima će ispričati kako ljubav cvjeta kod veprova, divokoza, tetrijeba, sova.. i velikih goranskih zvijeri medvjeda, vukova i risova.

Organizirano vođenje uz edukativne i čarobne priče o ljubavi među životinjama održat će se 12. veljače na ruti od Delnica do Petehovca te 13. veljače na ruti od Fužina do Preradovićevog vrha uz šetnju pored dvaju jezera.

U Hribu u čabarskom kraju u organizaciji Astra Divina održat će se obiteljska radionica u prirodi inspirirana danom ljubavi i zaljubljenih. Na radionici će sudionici saznati kako se vole divlje životinje, kako iskazuju svoju naklonost i mogu li se čak i biljke zaljubiti.

Dakako, tijekom intenzivnog boravka u prirodi potrebno je tijelo nutritivno osnažiti, a kod goranskih ugostitelja očekuju vas bogati jelovnici u sklopu Gastroventure à la Gorski kotar, gurmanske avanture koja će probuditi sva vaša čula.

Više informacija potražite na Facebook stranicama Turističke zajednice Gorskog kotara.

Foto: Press Turistička zajednica Gorski kotar – Dan ljubavi