fbpx

Slavko Sobin spasio Scampy jer su je vlasnici maltretirali!

U Los Angelesu…

Slavko SobinScampy je mješanka zlatnog retrivera i chow-chowa. Iako ima već 11 godina ja se šalim da je ona Benjamin Button jer se svakim danom sve više ponaša kao štene – otkrio je Slavko Sobin za portal Scena.hr. Scampy je uz glumca od fakulteta.
– Za vrijeme studiranja u Los Angelesu uz pomoć jedne udruge uspio sam je spasiti od vlasnika koji su je maltretirali. Tad je bila jako traumatiziran pas i dan danas se vide posljedice, strahovi, nagle reakcije… Nije s njom uvijek lako, ali se stostruko isplati jer mi je još od faksa najvjerniji suputnik i drug – ispričao je Slavko. Scampy ne zanimaju igračke, a obožava jesti meso iz juhe.
– A trik nijedan ne zna kao ‘daj šapu’ ili ‘lezi’ – rekao je glumac. Glumcu je simpatična anegdota kad Scampy padne s kreveta usred noći pa se pravi da je namjerno.
Slavko Sobin– Ili kad je gledala u psa na drugoj strani ulice i zabila se u stup – prisjetio se. A saznali smo i koga Scampy voli.
– Voli mene pa dugo, dugo, dugo nikog pa onda moju obitelj i prijatelje. Vizlu Alda. Susjedinog psa Astora. Voli se voziti u autu. Ne voli bicikle. Mrzi role. Boji se pa recimo 30 posto prolaznika. Ili 40. Ne želim da zvuči kao kukavica, ali možda čak i pedeset. Mrzi zvono na vratima. I kad ja pjevam. Onda me gleda prijezirno s poda – istaknuo je Slavko. Sacmpy je, kaže, najveća maza na svijetu.
– Ali treba s njom doći do te faze, a to je dug proces. Ipak je ona bez obzira na Los Angeles, prava Splićanka – naglasio je glumac.

Foto: Privatni album