fbpx

Supertalent: Prvi natjecatelji probili led na audicijama

Show…

Supertalent

SupertalentAudicije sedme sezone showa Supertalent započele su ovaj tjedan, a sudeći po prvim kandidatima koji su se predstavili četveročlanom žiriju i nova sezona obećava obilje dobre zabave, jakih emocija i izvanrednih talenata.
Od brojnih kandidata koji su stali pred žiri, Janku će posebno ostati urezan u sjećanje JK Gladijator. Naime, na Majino inzistiranje da na Janku ovi sjajni judaši pokažu par osnovnih poteza, trinaestogodišnja judašica Supertalentuspjela je Janka prebaciti preko leđa i baciti na pod. „Sve mi se svidjelo, osim ovog zadnjeg dijela!“ komentirao je Janko. JK Gladijatori skupina su judaša od 8 do 13 godina koji su na Supertalent došli demonstrirati osam osnovnih principa juda: poštovanje, pristojnost, iskrenost, poniznost, prijateljstvo, čast, hrabrost i samokontrolu.
Zanimljiv nastup osigurao je i natjecatelj Jovan Jeremić koji se predstavio talentom govorenja unatrag. Kako kaže, cilj mu je oboriti Guinnessov rekord, a osim što je izgovarao riječi unatraške po napucima žirija, Maja mu je zadala i malo teži zadatak – dok je ona pjevala svoju pjesmu, Jovan ju je potom recitirao unatraške.
Među prvim kandidatima showa Supertalent koji su svoj talent predstavili žiriju i publici u studiju bilo je pjevača, plesača, plesnih skupina, glazbenika, imitatora, žonglera, a hoće li i u idućem audicijskom tjednu novi kandidati oduševiti žiri, ostaje tek za vidjeti.

Foto: Press – Supertalent