fbpx

Sretnik od 16. prosinca na malim ekranima

HRT…

Druga sezona serije Sretnik od 16. prosinca na HRT-u

SretnikHrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 16. prosinca na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu iza ponoći započinje s prikazivanjem druge sezone serije Sretnik u trajanju od deset epizoda.
Drugu sezonu otvara vratolomna automobilska potjera londonskim ulicama kojoj kumuje inspektor Clayton. Iako i dalje nosi narukvicu, svojom novootkrivenom moći odbija se koristiti u bilo kakve svrhe, svjestan okrutnosti posljedica koje takav čin podrazumijeva.
S blještavom i odvažnom vizurom Londona u pozadini, Harry i Odjel za ubojstva svaki tjedan rješavaju najzamršenije slučajeve ubojstava diljem glavnoga grada. Harry dobro surađuje s partnericom, narednicom Suri Chohan (Amara Karan), a ponovno je i u milosti šefa Wintera (Steven Mackintosh), no njegova borba da se othrva kocki se nastavlja. U isti mah svojoj ženi Anni (Eve Best) i kćeri Daisy (Leilah De Meza) želi dokazati da se može oduprijeti toj ovisnosti i ponovno steći njihovo povjerenje.
No nakon što slučajno naiđe na zagonetnu i zavodljivu Isabellu Augustin (Thekla Reuten), sve što je Harry mislio da zna o narukvici padne u vodu. Prilikom njihovog prvog susreta Isabella na zapešću nosi narukvicu naoko identičnu njegovoj. To je tek početak zapleta koji na kušnju stavlja snagu Harryjeve volje i njegove sve tanje živce, dok je opasnost sve veća, a obračun sa zlom sve bliži.
Uloge: James Nesbitt (inspektor Harry Clayton), Mara Karan (narednica Suri Chohan), Thekla Reuten (Isabella Augustin), Steven Mackintosh (glavni inspektor Alistair Winter), Darren Boyd (detektiv Steve Orwell), Eve Best (Anna Clayton).

Foto: Press