fbpx

Winnetou vikend u kultnom Roswell selu

Winnetou vikend

Pripremite se za Winnetou vikend u kultnom Roswell selu u Općini Fužine jer vas od 2. do 4. srpnja 2021. godine očekuju istinske kaubojske pustolovine.

Winnetou

Petak je rezerviran za Kaubojske igre za hrabre (i punoljetne osobe) koje uključuju obaranje ruku, pucanje iz Winchesterke i takmičenje u streličarstvu. Program u petak počinje od 16 sati, a kaubojsku atmosferu začinit će poznati country tonovi te će se birati najbolji plesni par i najbolji kaubojski ili indijanski styling. Za svirku u kaubojskom tonu pobrinut će se band Country DJ Rabbit-pure country music.

Winnetou

Subota je u potpunosti posvećena Dječjim kaubojskim igrama, a program započinje od 16 sati. Održat će se interesantno predavanje za djecu Šaptač konjima gdje će se djeca naučiti o zanimljivom suživotu kauboja i konja, njihovim navikama, doznati zanimljivosti o konjima, sedlanju konja, bacanju lasa i sl. Od 18 sati započet će dječji poligon u kojem će se maleni kauboji i Indijanci okušati u skakanju u vrećama po sijenu, trkanju jajima, bacanju loptice kroz kaubojski obruč, a sve to kroz igru i neizostavno dobro raspoloženje.

Sudionici će biti podijeljeni u tri kategorije: predškolci i vrtićka grupa, od prvog do četvrtog te od petog do osmog razreda osnovne škole. Tijekom programa sudionike će zabavljati veselo društvo iz benda Try TaxUs, bivšeg sudionika TV show-a THE VOICE Hrvatske Gorana Oreškovića.

U nedjelju od 16 sati posjetitelji će uživati u show predstavi Indijansko blago. Ujedno, moći će sudjelovati i u samoj predstavi, kao dio glumačke ekipe, ako to žele. Naime, sudjelujući u predstavi u glumačkom sastavu okušat će se u neizostavnom okršaju Indijanaca i kauboja što je svakako neodoljiv doživljaj.

Glumačke vještine nisu potrebne, a dress code je kaubojski ili indijanski. Također, bit će dostupan i facepainting u indijanskom stylingu. Show predstava bit će snimana, a program će glazbeno obogatiti Don Karlos and The Preachers band.

Više informacija i cijene kotizacije za program Winnetou vikend te ulaznica za Roswell selu potražite na Facebook stranicama. Sva događanja održavaju se u skladu s epidemiološkim mjerama.

Foto: Press Winnetou vikend