fbpx

Voice: Kojih će osmero natjecatelja popuniti mjesta za nastupe uživo?

Show…

Završava i treća faza showa The Voice – nokauti

Tim Jacques, VoiceU drugoj i posljednjoj emisiji nokauta showa ‘The Voice – najljepši glas Hrvatske‘, saznat ćemo kojih će još osmero natjecatelja ući u natjecanje uživo. Nastupit će timovi mentora Jacquesa i Tonyja. U ovom uzbudljivom dijelu natjecanja, po šestero natjecatelja pjeva po jednu pjesmu ispred gledatelja u studiju. Natjecatelji su sami birali pjesme kojima žele izboriti prolazak u emisije uživo, a nakon njihovih izvedbi mentori odlučuju kojih troje vode u natjecanje uživo. Tim Tony, VoiceKao i u dvobojima, one koje nisu odabrali, drugi mentori mogu preuzeti u svoj tim.
Mogućnost preuzimanja imaju još samo Indira i Tony.
Podsjetimo, s Indirinim timom natjecanje nastavljaju Ruža Janjiš, Eni Jurišić i Lucija Lučić. Ivanu Sutlović preuzeo je Jacques, a Stefany Žužić Ivan. Ivan je odlučio da u natjecanje uživo prolaze Tajana Belina, Vedran Ljubenko i Vjekoslav Ključarić.
U posljednjoj emisiji nokauta naaastupit će Kristina Krolo, Alen Đuras, Rea Matić, Ivona Šimunić, Petra Vurušić i Mirta Dautović iz Jacquesovog. Iz Tonyjevog tima za prolazak će se boriti Matea Dujmović, Ana Androić Knežević, Sanja Berković, Edgar Rupena, Monika Perić i Rino Petrović.
Kojih osmero natjecatelja ćemo gledati u emisijama showa The Voice – uživo, saznat ćemo u u subotu, 26. ožujka 2016. godine na prvom programu HTV-a od 20,00 sati.

Foto: Press