fbpx

Jelena Katarina Kapa: Radujem se svom vjenčanju!

Djevojka Joška Lokasa…

ODJENULA VJENČANICU: Velika mi je želja da me tata doprati do oltara, kazala je lijepa Jelena te dodaje da njezina obitelj voli Joška

Jelena Katarina KapaJelena Katarina Kapa i Ines Španja snimile su kampanju za salon vjenčanica Nancy povodom gostovanja izraelskog brenda Julie Vino. Manekenka i voditeljica je odjenula vjenčanicu i progovorila o odnosu s Joškom Lokasom s kojim je godinu dana u ljubavnoj vezi.

“Velika mi je želja da me tata doprati do oltara”
Kaže kako njihova ljubav nije opterećena idejom braka.
– Smatram da se vjenčanjem između nas neće ništa znatno promijeniti, osim mog prezimena. Volimo se i jedno drugom smo najveća podrška, pa želim da se tako i nastavi. Živimo, volimo se, uživamo i čuvamo našu zajednicu. On je moj, ja njegova i to divno funkcionira – ističe lijepa Jelena ekskluzivno za portal Scena.hr. Dodaje da bi željela ljetno i romantično vjenčanje uz najdraže prijatelje.
– Velika mi je želja da me tata doprati do oltara. Vjerujem da će taj put biti pun ljubavi i suza radosnica. Za mene je brak poseban, sveti korak u vezi. Ne bježim od njega, niti ga forsiram, vjerujem da će se dogoditi kad – tad i neizmjerno mu se radujem. Raduje me prilika da pred Bogom i svojim najbližima uzdignem ljubav – otkrila je. Jelena je sigurna je da će tijekom proslave vjenčanja promijeniti nekoliko modela vjenčanica.
– Zašto se ograničiti samo na jednu vjenčanicu, kad svaki dio ceremonije može biti upotpunjen novim stylingom. Uživam nositi vjenčanice i preteška bi mi bila odluka da se moram odlučiti samo za jednu. Želim taj dan maksimalno guštat – naglasila je lijepa Jelena.

Svi vole Joška
Njezina obitelj je upoznala Joška.
Jelena Katarina Kapa– Svi vole Joška jer vide da je divan prema meni. Uistinu me čuva kao kap vode na dlanu. Ma tko ga ne bi volio – zaključila je Jelena. Manekenka i voditeljica kaže da su joj njezini roditelji uzor za ljubav i skladan brak.
– Moji roditelji su imali intimno vjenčanje u najužem krugu obitelji. Ali još mi je ljepša priča što su obnovili zavjete nakon 25 godina braka. Poseban je osjećaj vidjeti svoje roditelje pred oltarom kako se nakon 25 godina braka ponovo zavjetuju na ljubav – prisjetila se s puno emocija Jelena za portal Scena.hr.

Foto: Promo – Kruno Blažinović
Fotogalerija: [nggallery id=691]