fbpx

Dinamo i navijači za malenu Emu Colner!

Humanitarno…

Nadolazeća utakmica 30. kola MAXtv Prve lige s Rijekom, u subotu 12. travnja u 15 sati neće biti samo zanimljiv nogometni derbi već će imati i jednu posebnu svrhu. Naime, utakmica DinamoRijekaDinamo humanitarnog je karaktera i igrat će se za osmogodišnju djevojčicu Emu Colner koja boluje od cistične fibroze.
Nasljedna bolest Emi uzrokuje brojne probleme i težak život, a kako bi joj se olakšalo zdravstveno stanje potrebno je kupiti skupi Vest aparat koji jedini u svijetu pouzdano omogućuje čišćenje dišnih puteva. Upravo iz tog razloga Dinamo je odlučio veliku utakmicu s Rijekom posvetiti Emi, a zarada od prodanih ulaznica ići će za kupovinu potrebnog aparata. S obzirom na humanitarni karakter derbi utakmice, cijene za susret iznose 10 kuna Sjever, 30 kuna Istok i 50 kuna Zapad. Također, igrači će prije utakmice na teren izaći u posebnim humanitarnim majicama kako bi dodatno upoznali navijače s borbom koju Ema prolazi te joj pružili podršku.
Svi navijači kupovinom ulaznice i dolaskom na utakmicu s Rijekom sudjeluju u humanitarnoj akciji, a ovim putem GNK Dinamo unaprijed od srca zahvaljuje svima koji će s klubom na ovaj način pomoći Emi!
Cijene ulaznica:
Tribina sjever 10 kuna
Tribina istok 30 kuna
Tribina zapad dolje 50 kuna
Tribina jug 30 kuna
Pretprodaja ulaznica za derbi Dinamo – Rijeka počinje u petak, 11. travnja u 10 sati na blagajni Zapad te traje do 17 sati, a ulaznice će se moći kupiti i na dan utakmice, u subotu 12. travnja, od 12 do 15:45. Također, članovi kluba (ako još nisu) mogu iskoristiti pogodnost besplatnih utakmica, dok vlasnici godišnjih ulaznica ne trebaju posebno kupovati ulaznice za ovu humanitarnu utakmicu. Ipak, svi zainteresirani mogu, u skladu s mogućnostima, uplatiti novčani iznos za Emu na broj računa HR 77236 00003116121947.
Vidimo se na Maksimiru!

Foto: gnkdinamo