fbpx

Dušan Bačić: Petar je u novi singl dodao dozu Dalmacije!

Novi singl…

Ne propustite regionalnu premijeru novog singla i video spota ‘Potpisujem’

Dušan Bačić– Bilo mi je fenomenalno surađivati na novom singlu Petra Dragojevića. Momak mi je odmah legao, njegov stil pjevanja i to što je jednostavan i normalan. Ovo je jedna pop-rock pjesma, kakve ne pišem često, a Petar je u nju dodao dozu Dalmacije, zbog čega sam posebno sretan. Pjesma ‘Potpisujem’ jedna je promjena i za mene i Petra, i nadam se kako će slušatelji prepoznati pjesme koje ćemo raditi u budućnosti – rekao je Dušan Bačić.
Hit Records predstavlja novi singl splitskog pjevača Petra Dragojevića ‘Potpisujem’. Za novi singl Petar Dragojević okupio je vrhunsku ekipu, pa tako tekst i glazbu nove pjesme potpisuje poznati hitmejker Dušan Bačić, dok je autor aranžmana i glazbeni producent Branimir Mihaljević.
S ljubavnom baladom ‘Potpisujem’, Petar je odlučio napraviti pomak i zaokret u karijeri – poručio je Petar u nedavnom intervjuu za portal Scena.hr.
Dušan Bačić, Petar Dragojević– ‘Pjesma “Potpisujem” nešto je novo u mojoj karijeri, a sama suradnja s Dušanom Bačićem značila je promjenu za mene. Pjesma je pop-rock karaktera, plesna, pjevna i  lako pamtljiva. Snimanje za video spot je prošlo ugodno, brzo i profesionalno pod redateljskom palicom Daria Godiča. Zadovoljan sam samim početkom suradnje s diskografskom kućom Hit Records i nadam se kako će se nastaviti u istom tonu na obostrano zadovoljstvo – rekao je Petar Dragojević.
Novi singl ‘Potpisujem’ Petra Dragojevića, premijerno regionalno poslušajte u ponedjeljak 19. siječnja 2015. godine na sljedećim radijskim postajama:
Narodni radio (Hrvatska), Glazbeni show Dalibora Petka u 18,00 sati
Aktual radio (Slovenija) u 16,30 sati
Radio D (Crna Gora) u 16,00 sati
Bobar radio (BiH) u 12,00 sati
Sky radio (Makedonija) u 10,30 sati
Pjesmu ‘Potpisujem’ kako smo i spomenuli prati i prigodni video spot u režiji Daria Godiča, a televizijsku premijeru možete pogledati već ovu nedjelju 18. siječnja 2015. godine u emisiji Top.hr, RTL2 televizije!
Autor glazbe i teksta : Dušan Bačić
Autor aranžmana : Branimir Mihaljević
Glazbeni producent : Branimir Mihaljević
Tonski snimatelj : Branimir Mihaljević
Redatelj spota : Dario Godić, Cinematix studio
Foto: Ivan Toman, Dušan Bačić priv. album