fbpx

Indira i Boris Đurđević: Sve je to opak plan!

Festival…

Jedan nastup i jedna pjesma i tu moraš apsolutno dati sve od sebe, kaže Indira

Indira– Sve je to opak plan – našalili su se Indira i producent iz njezina tima Boris Đurđević komentirajući da ništa nije slučajno kad je Indira potpuno odjevena u crveno predstavila pjesmu ‘Crveni ruž‘ na ovogodišnjem, 62. Zagrebačkom festivalu.
Indira je i napomenula da crvena boja i ruž odaju dojam samouvjerene žene.
– Obožavam čvrste, snažne i uspješne žene. Za mene su žene heroine – dodala je Indira.
Hrvatska televizija i radio izravno su prenosili Zagrebački festival, natjecatelji su pjesme izvodili uživo i stoga nije bilo mjesta za pogreške.
– Postoji samo jedan nastup i jedna pjesma i tu moraš apsolutno dati sve od sebe. To je ono što želim prenijeti svojim kandidatima. Trebaju razmišljati samo o pjesmi – zaključila je mentorica Indira.
– Izgledala je prekrasno i sviđa mi se tekst pjesme, jako je interesantan – komentirao je Jacques Houdek kolegicu mentoricu te pohvalio njezin nastup i vatreni styling. Ovogodišnji Zagrebački festival sa suprugom Brigitom pratio je iz publike, no iduće godine, kazao je, vjerojatno će poslati svoju pjesmu.
Dio festivala bili su i savjetnici iz tima Ivana Dečaka. Maja Posavec je sa svojim Detourom izvela sjajnu pjesmu ‘Nova nada’. Za vrijeme prijenosa dodijeljena je i nagrada za najemitiraniju pjesmu s prošlogodišnjega festivalskog izdanja. Dobitnik je Aljoša Šerić, vođa sastava Pavel i autor pjesme ‘Čuvaj me’, koja je svakako i jedan od radijskih hitova godine.
Zagrebački festival vraća svoj nekadašnji sjaj, a show The Voice – Najljepši glas Hrvatske sjajno je startao u subotu, kada je počelo emitiranje. Prvu od 15 emisija, premijerno i reprizno, gledalo je gotovo milijun ljudi. Prema reakcijama i komentarima  gledatelja na društvenim mrežama očekivanja su i više nego ispunjena.
Podsjetimo, druga emisija multimedijskog projekta slijedi u subotu, 24. siječnja, nakon Dnevnika.

Foto: Press