fbpx

Boris Đurđević: Nije lako skinut Indiru…

Colonia:

Boris Đurđević– Nije lako skinut Indiru, njenu specifičnu energiju, osobnost, pjevanje – izjavio je Boris Đurđević.
I ove nedjelje show ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ ugostit će jednog člana žirija, pa će se tako Goranu, Tomi i Sandri pridružiti producent i član grupe Colonia Boris Đurđević. Boris će se priključiti showu usred Ronaldovog nastupa koji se u trećoj emisiji transformira u Indiru. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Boris komentirati Ronaldov nastup s obzirom da osobno Indiru ipak najbolje poznaje.
– Indira ima tu jednu mušku energiju u ženskom tijelu. Treba ući u srž Indire i nadam se da ću u tome uspjeti jer je ona specifična pjevačica i sjajan zabavljač – rekao je Ronald Braus.
Kako će se Ronald snaći u visokim potpeticama i utegnutom kostimu te hoće li uspješno ‘skinuti’ Indirin ples te na publiku prenijeti njenu jedinstvenu energiju, vidjet ćemo ove nedjelje. Osim Indire 2, na binu sve popularnijeg showa popet će se Baby Ronald BrausDooks kao Psy, Jasna kao Gobac, Andrea transformirana u Kasandru, Minea kao MC Hammer, Mario ‘u tijelu’ Jima Morrisona, Giuliano kao Bebek, a Vanda će nam dočarati čaroliju pjesme Florence & The Machine.
Ne propustite novo uzbudljivo izdanje plesno pjevačkog spektakla ‘Tvoje lice zvuči poznato’, ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Foto: Press