fbpx

Voice Hrvatska: Završile audicije, počinje Nokaut faza

Show…

Završile audicije: 40 natjecatelja izborilo svoje mjesto u The Voice Hrvatska

The Voice HrvatskaU posljednjoj emisiji audicija showa The Voice Hrvatska pred mentorima je bio zadatak da popune svoje timove i izaberu glasove s kojima će već iduće subote kročiti u novu fazu showa – Nokaute.
– Već sam se puno puta okrenuo, već sam pun ko brod – kazao je Gobac u čijem je timu preostalo samo dva mjesta i to kako je uvodno najavio za dečke jer djevojaka ima već dovoljno. Massimo je pak istaknuo da njemu nedostaju ženski glasovi, a u timu su mu preostala još samo dva slobodna mjesta. Ivan je uvjeren da ima punu ergelu, kako je rekao, opičenih likova pa večeras mora pronaći barem dvoje „normalnih“ za svoj tim.
Vanna, u čujem je timu preostalo samo jedno mjesto, zaključila je da njoj baš trebaju neki čudni.
– Ti mi reci tko je čudan, a ja ću tebi tko je normalan – dobacila je uoči početka emisije Ivanu koji je morao izabrati tri natjecatelja da bi popunio tim.
Nakon popunjavanja timova završile su audicije u The Voiceu Hrvatska i poznata su imena 40 natjecatelja koji su samo glasom uspjeli izboriti svoje mjesto i koji će se u sljedećoj fazi – Nokautima – boriti za opstanak u showu i osvajanje titule najljepšeg glasa Hrvatske.

Foto: Press – Dario Njavro/HRT