fbpx

Mila Elegović, Zlatko Ožbolt i Igor Mešin u ljubavnom trokutu!

Ali samo u predstavi…

ZA SCENA.HR: Mila Elegović priča o novoj ulozi u predstavi ‘Nije bila Peta, bila je Deveta’, ljubavi i svojoj novoj pjesmi ‘Cesta’. Zlatko Ožbolt i Igor Mešin kažu da je predstava protkana humorom, ali i životna

Mila Elegović, Zlatko Ožbolt, Igor Mešin

Mila Elegović, Zlatko Ožbolt, Igor Mešin– Jedna luđakinja u životu, luđakinja na cesti, luđakinja koja previše voli. Mislim da će se mnoge žene prepoznati u njoj, onaj njihov dio koji ne žele nikom priznati, koji nije baš za pohvaliti, ali ga sigurno svi imaju. A to je kad žena previše želi ljubav, što se dogodi – opisala je glumica svoju novu ulogu za portal Scena.hr. Mila Elegović igra u predstavi ‘Nije bila Peta, bila je Deveta‘. Premijera predstave će biti 11. studenog u zagrebačkom kazalištu ‘Komedija’. Predstavu je režirao Damir Mađarić prema tekstu Alda Nicolaja.
Igor Mešin igra njezinog ljubavnika, a Zlatko Ožbolt njezinog supruga.

“Mislim da ne postoji žena koja nije previše željela ljubav u svom životu”
-To je danas užasno aktualno jer nas svi tjeraju da moramo imati partnere, da nekoga moram voljeti i ako nemamo vezu da smo totalno bezuspješni. Ova je totalno luda i ide iz braka i luduje – rekla je Mila, ali i objasnila da ne smije previše otkriti jer postoji i jedan faktor iznenađenja u predstavi. Dodaje da se zbog lika Eve morala suočiti s nekim svojim mračnim dijelovima sebe.
Mila Elegović, Zlatko Ožbolt, Igor Mešin– Mislim da ne postoji žena koja nije previše željela ljubav u svom životu – zaključila je lijepa glumica. Mila je ovih dana snimila i novu pjesmu ‘Cesta’.
– Puno vozim sama po cesti. Dok vozim po cesti i po noći kad putujem i radim onda ta moja životna iskustva jako su mi pred očima, ja dosta toga proživim sama. Ovo govori o jednoj bivšoj, staroj, užasno staroj ljubavi koja se dogodi davno i onda na cesti iskrsne van – otkrila je Mila.
Glumac Ožbolt je pojasnio da mu se u komediji posebno svidio tekst.
– Malo je i crnohumorna, ali je životna, točna, ima i neku dubinu u tim odnosima i sve skupa je protkano obiljem humora – objasnio je Zlatko. Kaže da je predstava prikladna za sve generacije.
– Igram slučajnog ljubavnika koji je radi jedne želje, iz jedne potpuno bezazlene situacije, život preokrenuo naglavačke – rekao je Mešin o svojoj ulozi. Međutim, ističe da ljudi trebaju pogledati predstavu jer će se dobro nasmijati. (Ana Dukić)

Foto: Press – Ivan Balić Cobra