fbpx

Jacques Houdek osjeća pozitivnu tremu

The Voice…

Jacques, Indira, Ivan i Tony napokon sjeli u mentorske stolce

Jacques HoudekMentori HRT-ova showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘ napokon su isprobali glasovite mentorske stolce. Odradili su prvu probu u studiju Anton Marti i uz dobru atmosferu stekli dojam kako će to izgledati na audicijama koje počinju ove nedjelje.
Mentori Jacques Houdek, Indira Levak, Ivan Dečak i Tony Cetinski uzbuđeni su i vesele se početku showa.
Jacques je kazao da je prekrasan osjećaj sjediti u mentorskom stolcu. Osjeća pozitivnu tremu i nervozu te suosjeća s kandidatima jer zna kakav ih stres na sceni očekuje. Fokusiran je na svoju ulogu, a bitna mu je dobra energija.
Jacques Houdek– Najbitniji mi je odnos s kandidatima – rekao je Houdek.
– Uzbuđenje je na vrhuncu – kazala je Indira koja je oduševljena što sudjeluje u projektu na razini svjetske produkcije. Smatra da je pred njom velika odgovornost, ali i izazov. Odlično se slaže s kolegama te ističe da možemo očekivati simpatična međusobna podbadanja.
Kao dio ekipe u kojoj vlada odlična atmosfera sjajno se osjeća Ivan. Kako je kazao, mentori se, bez obzira na to što dolaze iz različitih grana glazbe odlično slažu.
– Raznolikost je dobrodošla – dodaje i najavljuje da će dati sve od sebe da pridobije kandidate koji ga osvoje.
– Stolac je bio čvrst i okretan, kao i zadatak pred nama – rekao je Tony kojem će najteže pasti dvoboji jer će morati odlučiti koga će od svojih kandidata zadržati u natjecanju. Već sada su iza njih dugotrajne pripreme i dril, zbog čega osjeća da je i on napredovao.

Glazbeni show
‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’ natjecateljski je glazbeni show u kojemu četiri mentora: Indira Levak, Tony Cetinski, Ivan Dečak i Jacques Houdek natjecatelje odabiru samo na temelju glasa. Mentori na audiciji sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Pritiskom na tipku ‘Moj glas’ mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje i u tom trenutku stolac im se automatski zaokrene i prvi se put suoče s natjecateljem kojega će voditi kroz show.

Foto: Dario Njavro za HRT
Fotogalerija: [nggallery id=504]